Obliečky

Ahojte dievčata, chcela by som sa opýtať. Máte nejaké dobre obliečky ? Už som sa pýtala na viac fórach . Niečo sto percent kvalitné aj ked za viac peňazí. Nemám už nervy na tie nekvalitné obliečky !
Odpovedať
www.navliecky.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@lucana649 Ja si kupujem bavlnený satén U nás V malej predajnicke..Mám doma ZN. Greno,Kera,BT Dominik...Všetky sú kvalitné. .
Odpovedať
@lucana649 musis pozerat nielen na vzor ale aj na gramaz materialu. Cym vyssia gramaz, tym lepsie. A co sa kvality tyka, niet nad cesky damasek. Uz lez z charakteru technologie musi byt z tkany vo vyssej gramazi a z priadze z dlhych bavlnenych vlaken. http://www.bytovy-textil-veba.cz/dama...
Odpovedať
Profilova fotka
fu... ja som kupil obliecky v lidl su lacne uz ich nejaky ten rok mam a ked sa mi zunuju nene problema kupit nove... ale je pravda co mam po mame stare obliecky to je ina kvalita uz maju hadam aj 30 rokov a stale ako nove nebyt macky :D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@lucana649 my sme dostali ako svadobný dar obliečky od grasshopperu a sú dobré. Také jemné a môžu sa prať aj v pračke a vôbec sa nám ešte nezožmolkovali. Skús pozrieť aj tam:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?