Nábytok a postele od výrobcu Miotto

Natrafila som na nete na krásne veci od výrobcu Miotto. Má niekto od tohoto výrobcu nábytok? Rada by som vedela aký je po stránke kvality. Poteší akýkoľvek názor.
Odpovedať
Profilova fotka
@tyli Ak ide o Miotto australsku značku tak je to OK. V pripade ak ide o Slovincov treba byt opatrnejsi. Klienti nemali dobre skusenosti s niektorymi dodavatelmi.
Odpovedať
@ivegh no práve som sa pozrela a je to Slovinsko. ceny postelí majú podozrivo nízku a zistila som, že to bude preto, že postele nie sú z kože, ale z nejakej lepenej kože či čo. tak to nebudem riskovať. ďakujem veľmi :) ešte zvažujem nočné stolíky a konferenčný stolík od nich, no aj to si asi dva krát premyslím.
Odpovedať
Profilova fotka
@tyli :-( je mi to luto, ale je to tak. Pokial nejde o vypredajovy stary model, tak vacsinou vyrobcovia a niektori predajcovia tlacia za nizke ceny predaj tovaru, ktory vydrzi cca 3 roky. A tak vyuzivaju neznalost a nepozornost ludi. Ak chce niekto zariadit interier len na kratke obdobie tak sa to da pouzit. Ale takych klientov je malo. Vacsinou kazdy chce za rozumnu cenu nieco z coho sa moze tesit dlhy cas a neskor aj jeho deti. Ak potrebujete nieco konkretne a mate nejaku cenovou predstavu, mozte napisat. Poslal by som to dodavatelom, s ktorymi mame dobre skusenosti a poprosim ich o ceny a fotky. Mozno by sa naslo nieco co naplni vase predstavy a potesi vas.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?