Matrac KIKA 120 cm zlepeny z dvoch casti.

Viete mi, prosim, poradit, cako toto riesit? Kupila sa v Kike postel so sirkou 120 cm, matrac nemali na sklade, preto sa objednal, trvalo to mesiac. Doma po rozbaleni som zistil, ze je to klasicky matrac so sirkou 90 a k nemu je prilepenych dalsich 30 cm, aby to spolu tvorilo 120 cm sirku. Matrac je "penovy", cize nie pruzinovy, stal 200 eur, co nie je najmenej. Pride mi to neskutocne lajdacke a technicky nespravne - podla mna sa na tom matrace bude aj uplne inaksie spat, ako keby to bol jeden celistvy kus. Zajtra ho planujem odniest spat do predajne, som zvedavy, co na to povedia.
Odpovedať
@coffee21 je to vyšinuté, matrac musí byť vcelku pri tejto šírke.
Odpovedať
@coffee21 tak to som aj ja zvedava ze co povedia, potom daj info. A matrac ma byt v celku 120cm. To akoze 90cm daju dva 45cm ci ako? No moze ta sibnut, a este by som im pekne vysvetlila ze co ma to stalo ist do predajne a reklamovat.
Odpovedať
@coffee21 určite to reklamuj, to je blbosť takto predať matrac, to od koho odoberajú takéto matrace od akého fušera
Odpovedať
Aby ste mali lepsiu predstavu, vyzera to nasledovne. Nalepene je to krivo, v tom spoji medzi molitanmi, na ktorych sa ma lezat , vylieza na povrch zaschnute lepidlo, po ktorom navyse cely matrac smrdi.
Odpovedať
Grc!! Toto by som dal okamžite do médií. Čas a ťupky sa potešia,budú mať o čom písať.Nech je vidieť čo si tieto obchody myslia o slovákoch! Že sme chudáci,čo zožerú hocičo,hlavne že zaplatíme. :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Odpovedať
@denisafono @simka1454 @stolverka Zatial musim predajcov v Kike pochvalit, postavili sa k tomu profesionalne a uznali, ze takto to naozaj nema vyzerat. Matrac je v reklamacnom konani, a vyrobca sa k tomu ma vyjadrit (nejaka ceska firma). Zaroven mi vsak povedali, ze sa tie matrace takto bezne nadlepuju, nakolko vyrobcovia vychadzaju z nejakych najbeznejsich normorozmerov tej vyplne (v tomto pripade 90 cm) a zvysok k tomu dolepovavaju. To sa este pokusim prezistit, ci to tak naozaj byva.
Odpovedať
@coffee21 ja som robila vo firme, ktorá matrace predávala a aj vyrábala a ver, že toto určite štandardný postup nie je. Hlavné je, že to dajú do poriadku.
Odpovedať
@coffee21 tú fotku som si všimla až dnes, no toto predávať veď ešte aj tá vnútorná pena je celkom inakšia, že nemajú hanby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?