Máte tipy na spojenie detskej a spálne?

Ahojte, nemáte náhodou nejaké dobré tipy ako poriešiť izbu, v ktorej sú manželské postele a detský kútik, aby to nevyzeralo ako v internáte myslím tým 3 postele vedľa seba..... ale nejaké dobré nápady prípadne tipy, ako ste tento problém riešili ako ste ho mali.
Odpovedať
vsetko zalezi aka velka je ta izba. mozes to oddelit tenkou prieckou sadrokartonom alebo su teraz vseliake knihovnicky paravany a tak.
Odpovedať
No izba je pomerne mala 3,5 x 3, spávať v obývačke sa mi však veľmi nechce, lebo mám problémy s krížami a potrebujeme normálne postele a nie rozťahovací gauč, a ani by náš malý bez nás určite nespal, keďže je naučený zaspávať tak že sa držíme za ruky. Chcela by som však čo najkratšiu manželskú posteľ niekde do rohu a jemu vytvoriť malý detský kútik s poschodovou posteľou, žiadne námety a fotky ma však na nete neoslovili, tak hľadáme ďalej.
Odpovedať
my sme tak boli niekolko rokov - s dvomi detmi a prezili sme v pohode. Ich postele sme oddelili zavesom, ktory sme zatahovali kazdy vecer, aby mali "intimco". Teda asi skor my ;-)
Odpovedať
Najlepšie je izbu rozdelit, sadrokartonom alebo aspon vertik. zaluziou, lenze ta uz neodhlucni. Ale rozdelenie izby je jednoduche v izbe tvaru obdlznika. Vy mate prakticky stvorec a nie moc velky, podla mna by nebolo vhodne izbu predelovat nejakou prieckou ci zastenou. Ja by som to akoze "predelila" nejakym kusom nabytku,mozno aj tou knihovnickou, aby to opticky vyzeralo ako 2 izby. A postel pre prcka by bola najlepsia poschodova, tak ako planujete, pod nou moze mat detsky kutik, stan alebo nieco take, neskor ulozny priestor, alebo aj stolik ak by mu tam nebola tma. My mame podobny problem, izba tiez stvorec, vedla mojej postele je uz postielka, takze za chvilu budeme riesit aj my ;-) .Tak prajem vela zdaru, pomestite sa, hlavne ze sa mate radi.
Odpovedať
Este k tej posteli, svagrina si kupila ten roztahovaci gauc urceny na spanie, s kvalitnym pruzinovym mardracom, spala som na nom a mozem povedat, ze sa mi spalo lepsie ako v nasej posteli. Ak kupis s dobrym pruzinovym madracom, je to ozaj slusne spanie, tak sa toho neboj. Mne sa paci tak, ze by som najradsej nasu postel predala a kupila ten - ma sirku 140 - 160 cm, ale celkom to staci. Ma aj ulozny priestor. A paci sa mi aj to, ze sa pod nim dobre udrziava podlaha - preklopis na gauc a umyjes, co je v mensej izbe na nezaplatenie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?