Mám zmeniť zle vyriešenú spálňu?

Nasa skvela "p.Architektka", nam uplne zmensila spalnu a tak teraz bojujem s cm.( Poprosim o radu. Mam ponechat povodne dispozicne riesenie na obrazku, aj ked budem mat malo pristupoveho miesta od okna k posteli ( iba 50 cm) alebo to mam otocit tak, ze z postele budeme mat vyhlad na okno a namiesto satnika, ktory zburame bude vstavana skrina? Samozrejem zrusime aj vstup do kupelne zo spalne. Postel a nocne stoliky maju dokopy 276 cm (50, 176, 50), skrinu uvazujem o sirke 70 cm. Okno ma rozmer 1,7 m na 2,19 m(vyska- je to po zem) Rozemry spalna: 3,52 m krat 5,05 m, satnik ma teraz 3,52m a sirku 1,4 m. dakujem za rady a navrhy ako to spravit "vzdusnejsim" Este ma napadlo, ze mozem kupit inu postel a nocne stoliky, co nezaberu vela miesta, ale tuto postel mam rada a chcela by som si ju ponechat. Prikladam obrazok.
Odpovedať
ten satnik je ti na nic, kedze tu istu sluzbu ti urobi rolldoor, viac odkladacieho miesta satnikom neziskas. postel by som dala na stenu susediacu s kupelnou, ak je malo miesta kup mensie nocne stoliky. do rohu k oknu sa ti zmesti este pekna komoda. dvere do kupelne ja by som nerusila, ale to je asi moj dlhorocny zvyk.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez si myslim, ze satnik, ak nie je obojstranny, je zbytocny stacil by rolldor. Dvere do kupelne by mne osobne vadili, podla mna je to pre spiaceho rusive a najma ak by som mala v spalni babatko. A tu postel asi tiez na stenu pri kupelni, pripadne dat na stenu pri kupelni rolldor.
Odpovedať
Pokiaľ tá kúpeľňa nie je čisto len rodičovská, čo asi nie je, tak sú podľa mňa tie dvere zo spálne zbytočné, a tiež by som posteľ dala k stene susediacej s kúpeľňou. Odstránením jedných dverí sa navyše v kúpeľni vytvorí priestor napr. pre skrinku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?