Má niekto v byte posteľ pod stropom?

Prosím o nejaké fotky z vašej postele pod stropom a vaše názory na takýto prvok v byte.
Odpovedať
postel pod stropom?a ty ju mas kde nad stropom?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@patrik83, gardenia1 asi myslela vyvysenu postel, akoby na poschodi. ma to aj svoj nazov, len teraz ma nenapada :-D @gardenia1, ja si myslim, ze to moze byt fajn nudzove riesenie v malom byte pre mladych ludi. neviem si to ale v neskorsom veku- vlastne napr. ani teraz a to nie som tak stara... ;-), mat taku postel, momentalne s 8 mesacnym bruskom by sa mi tam teperit nechcelo... :-D na obrazkoch to vyzera cool, ale ak vas do toho netlaci situacia, nesla by som tymto smerom... :-)
Odpovedať
ale v prípade že ide o detskú izbu tak posteľ vyššie pod stropom môže dostatočne ušetriť dosť miesta. Predsa len niekto starší sa tam nebude tak rád šplhať ale pre mladých je to dobre riešenie. Navyše pokiaľ ide o malý priestor čo sa hlavne bytov týka, tak to môže byť aj veľmi žiadané.
Odpovedať
Profilova fotka
mali sme v 1 izbovom byte, uplna spokojnost.... pod postelou stol, komoda, priestor na knihy... dobra to vec ;-) a co sa tyka deti, tak tiez je to super - pod postelou moze byt skrina, a super sa tym usetri priestor :) aj ked teda co sa tyka detskej izby skor by som zvolila individualny vytvor priamo na priestor v izbe a podla potrieb - toto sa chystam riesit tak o 4 roky, ked chlapci pojdu do skoly ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som to ako pubertiacka mala vo svojej izbe a neznasala som to... ]-( Som zavidela ostatnym kamosom, ktory len prisli do izby a rovno sa na postel zvalili a ja som sa musela teperit hore... cize ja by som to dala len ako nudzove riesenie do maleho bytu, kde to je velmi prakticke vyuzitie miesta, ale tiez by sa mi to po case asi nevyhovovalo ;-)
Odpovedať
@gardenia1 pozri tento clanok, mozno inspiruje. http://www.asb.sk/architektura/interi...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?