Laminátový nábytok vs. odtieň dreva

Ahojte, Zúfalo sa obraciam na vás ohľadom jednej dôležitej rady. Kupovali sme do spálne drevenú postel (masív ) v odtieni slivka.... no a teraz potrebujeme dať tam komodu a dva nočné stolíky a keď sme si to dávali naceniť že by to bolo originál zdreva okolo 600 € bohužial na to nie su prostriedky tak zháňame laminátový nábytok no tu máme problém. Aký odtieň aby sa čo najviac podobal :( Nemáte niekto s tým skúsenosť?? Posteľ sme brali z finesu odtieň slivka Ďakujeme!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Imo cokolvek, co nebude masiv, tam bude vyzerat ako lacna nahrada niecoho, co ste tam chceli mat. Ale inak odtien by sa asi najviac ku podivu podobal "slivka" aleob "orech dijon". Kazdy vyrobca ma vsak dekory ine a ani rovnaky nazov nemusi znamenat, ze sa to bude aspon priblizne podobat! Zdvihnu prdel a chod do predajne hladat nieco, co sa ti tam bude hodit. Aj to mozno netrafis, pretoze v tvojich domacich svetelnych podmienkach moze ten dekor vyzerat inak, ako v obchode.
Odpovedať
Profilova fotka
@mony970 tiez by som isiel asi najskor do slivky. Aj ked je pravda je masiv je rozdiel ako len laminat. Mozno by som pockal a radsej nasetril. Tie nocne stoliky myslim ze nie su az tak dolezite nie? Samotna komoda by cca na kolko vysla?
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa ti to bude zdať odlišne, dala by som radšej kontrastný. Ono to lamino nevyzerá bohvieako, radšej potom v bielej a skombinovať alebo nejakú výraznú farbu- prelakovane lamino.
Odpovedať
Profilova fotka
tiež by som asi radila kontrast - ku slivke možno biela alebo vanilka, dopasovať k tomu napríklad koberec alebo závesy - hnedo vanilkové, možno tapetu, bude to podľa mňa krajšie ako niekoľko rôznych druhov "dreva" v jednej izbe :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?