Koľko stojí prerábka spálne?

Ahojte.chcela by som poznat vas nazor.Ideme doma prerabat spalnu.s tym ze vsetko stare prec. Budeme robit novu plavajucu podlahu + murovat jednu priecku kedze spalna je prechodna s dalsou izbou co nieje moc prakticke.dalej chceme malovat,davat male okienko + posuvne dvere. viete mi niekto poradit kolko by sme si tak mali nachystat eur...aspon priblizne kedze sa v takychto veciach nevyznam :) dakujem vopred ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vsetko zalezi od pouziteho materialu.dvere su za 50 eur aj za 300.podlaja je za 3eura ale aj za 20. Môj odhad je 1000 eur max.
Odpovedať
Profilova fotka
no a co tam bude? 1000 eur je teda slaby odhad, lebo tolko stoji taka priemerna vstavana skrina, ktore sa bezne v spalni nachadzaju ... teda ak chcete vstavanu skrinu. priemerna cena ako tak kvalitnej podlahu 15 eur - do spalne nema zmysel davat drahsie, je to nezatazovana miestnost. ale ani za menej lebo to oplacete za 2 roky. odporucam podlahy kaindl, vyborny pomer kvalita cena. postel - aku? drevenu alebo staci laminatova? cena cca 500 eur. matrace 1 ks cca od 150 - 250 eur to su ceny trebars u materaso. posuvne dvere - cca 200 eur. mno a to som neratala cenu za pracu, ale tak podlahu snad si uz dokaze polozit takmer kazdy sam. murovanie - materialy tak 100 - 150 eur, natery tak 100 eur.
Odpovedať
ahoj praca vichdza tak 500€ na komplet!
Odpovedať
aquabelle no mi si vlastne vsetko budeme robit sami.a vstavanu skrinu urcite nechceme..pre nas je neprakticka.ja chcem taku malu skrinu.uplne staci.dvere som zohnala za 80 eur. podotykam ze mi ich robil krstny na mieru. a postel.mame zohnatu z aska komplet spalnu teda postel + rost + nocne stoliky + skrina + komoda za 400 eur. zatial nic ine nemame tak preto sa pytam ze kolko by sme tak mohli ratat...
Odpovedať
Profilova fotka
@aquabelle Kto sa tu pýta na vstavanu skrinu alebo postel?treba aj citat co sa tu clovek pýta.naco je do spalne plavacka za 15eur????kto na to má nech sa paci ale bezne si ludia do spalne davaju za cca 4-6 eur m2 a ta plavacka musi vydrzat 20 rokov pokial je dobry podklad.v spalni je maly pohyb a tak aj opotrebovanie je male. mimussenqa pozri môj album.mam v dome plavacky z merkury.boli za cca 5-6 eur m2.a viac ludi sa ku mne pridalo ze aj oni ju maju...a preco?lebo väčšina ludi co sme tu tak nemaju na drahu podlahu.teda neviem ako ste na tom vy. Neboj tato prerabka nebude draha. vela stastia.
Odpovedať
Profilova fotka
@madyyy ona sa pytala na komplet prerabku bez specifikovania toho co maju a aj ty by si mal poriadne citat lebo citujem: ".Ideme doma prerabat spalnu.s tym ze vsetko stare prec. " a dalej tam nebolo nic o tom ze maju uz kupeny nabytok atd. ani tam nie je rozloha spalne. no a podlahy za 5-6 eur ... na to mam proste svoj nazor. uz viaceri to oplakali ale zase ved vymenit podlahu nie je tak zlozite. najjednoduchsie je si sadnut a napisat na papier co ideme robit, co vsetko ideme kupovat a za kolko, plus nejakych 10 percent navrch lebo vzdy sa nieco nepredvidane vyskytne. ale napisat odvazne to bude do 1000 eur je dost divne, ked neviem nic konkretne.
Odpovedať
aquabelle, suhlas... ja si nikdy nedovolim niekomu povedat kolko co bude stat maximalne... ak toho cloveka a jeho potreby presne poznam madyyy tak mozem napisat kolko co bude stat minimalne, ale urcite nie maximalne... Kazdy ma ine potreby a ine moznosti, tak nesud podla seba ( ja mam napr. v celom byte laminatovu podlahu za 40 euro meter2 a to nebola ta najdrahsia, je tu kopu ludi ktori maju drevenne podlahy a tie stojja radovo viac ako ta moja cena... ;-) ) presne ako pise aquabelle - treba si pozriem ake velke plochy idem robit ( ak tvoja spalna madyyy ma 15m2 a ta mimussenquina 30m2 tak tiez zaplati inu sumu za podlahu ako ty ( aj keby brala taku istu ako ty )) - kolko materialu nato spotrebujem, aky velky budget mam k dispozicii a podla toho vyberat... ja som napr. nepostrehla zeby mimussenqua pri dost podrobnom popise co uz maju riesila matrace ( pisala len postel a rost ), pripadne tieniacu techniku, vymalovanie ci obklady miestnosti, svietidla etc. - toto tiez podla mna do kompletnej prerabky miestnosti patri...
Odpovedať
Profilova fotka
@mimussenqa Preco sa nevyjadris co teda vlastne chces?aby nam bolo jasno.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?