Kde kúpim bielu komodu?

potrebujem kupit bielu šuflíkovu komodu do spálne. Nejakú aj s leskom trebars. Rozmer max.1300 a na hl.max.45cm.poradíte nejakú z tých kvalitnejších ak máte. Obchody mám pobehané,internet popozeraný,ale nič ma neoslovilo.
Odpovedať
malm z ikea biely-mam a som velmi spokojna
Odpovedať
to som si nechala ako poslednú možnosť.
Odpovedať
@staronova, daj si vyrobiť na mieru podľa vlastného návrhu. To máš najlepšie na priestor a ustriehneš si kvalitu aj cenu.
Odpovedať
@stolverka musíme byť na to dvaja a pre tentokrát musím ja ustúpiť mužovi....Pôvodne som chcela.....
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.boconcept.com/sk-sk/furnit...
Odpovedať
@staronova chápem
Odpovedať
@jajitko to je strasna cena za taku jednoduchu komodu, opravujem sa uplne jednoduchu komodu.
Odpovedať
@marinak53 To bolo myslené asi zo srandy, inak si to neviem vysvetliť. :-D @staronova Tiež som dlho špekulovala, nakoniec som kúpila dve biele MALM v Ikea a som veeeľmi spokojná. Cena super, s kvalitou je to o.k. a účel plní.
Odpovedať
@bubulka722 áno,ale aj mne by stačila..ale jedna mi je málo na to určené miesto a dve k sebe už je to preplnené. Najradšej by som 120-tku. Treba obchádzať aj s vysávačom. Dakujem. Včera mse objavili v Decodome z radu Cassa, aj sme už chceli objednať, ale zase hlbka je 46cm. A vždy je niečo, čo ma na chvílku zastaví. Bola aj za dobrú cenu a kvalita v pohode.
Odpovedať
@bubulka722 ale nebolo to myslene zo srandy, je to jednoducha komoda a za brutalne obrovsku cenu, blum kovanie dyha aka chces a na mieru je urcite lacnejsia,. vacsina znackovych firiem bere 50 percent len za znacku, pritom nema vobec plnohodnotne kovanie,,napriklad ako ikea na kuchyni ma kovanie blum ale len profik zbada ze ikea pouziva plastove vnutro a uchyt cize je to vyrobene len pre ikea, ak si pozrete kovanie kupovane napr v cps je cele komplet zelezne aj to je trosku maly rozdiel.
Odpovedať
@marinak53 Samozrejme, len či je potrebné takéto kovanie na bežne a chápeme šetrne používanom nábytku. Ja som vždy za veci ktoré majú rozumný pomer medzi cenou a kvalitou. Nábytok v spálni ako napr. komoda nie je tak namáhaný ako kuchynská linka, takže ak si dávať pozor na materiály tak v 1. rade v kuchyni. Osobne sa neorientujem podľa značky, pretože ani to dnes neznamená jednoznačnú kvalitu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si dala spraviť takú u stolára , bielu , rozmer 120 x 40 x 85 v mojom albume,, naše nové lehno ,, nie je ju tam síce dobre vidieť ale nechala som sa inšpirovať http://www.albero.sk/katalog/product/... - komodka je na pravo v albere cena cez 1000€ a mňa vyšla 240€
Odpovedať
Článok sa načítava...
@skiny ano,aj albero sme navštívili.....
Odpovedať
@bubulka722 samozrejme su aj alternativi , talianske a nemecke, je ich pomerne dost mozno lepsie ako blum
Odpovedať
@staronova skus ikeu http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/cat...
Odpovedať
@harka77 vyššie som písala
Odpovedať
@marinak53 Predpokladám, že naozaj dobrý stolár u ktorého sa dohodneš na kvalitnom kovaní a materiále je lepšia alternatíva ako kŕmiť nenažratých dovozcov nábytku z IT alebo nemecka.
Odpovedať
presne ako pises, ale prv musis mat toho dobreho stolara.xixi problem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?