Kvalitný ortopedický matrac - do ktorej značky ísť?

Profilova fotka
Hľadám kvalitný, spoľahlivý ortopedický matrac, ale neviem do ktorej značky ísť? Rošt máme pevný.
Odpovedať
Môžem odporučiť matrac XMAN, momentalne ho predava Asko za 299 eur. Máme ho doma trištvrte roka, veľmi dobre sa na ňom spí, je vysoký a má tvrdšiu aj mäkšiu stranu.
Odpovedať
Materaso 👍
Odpovedať
my máme matrace od ceskeho vyrobcu Tropico, konkretne Arabela, a mozem len odporucit ;-)
Odpovedať
@zuzka0624 Urcite odporucam ist si vyskusat a nekupovat len tak podla popisu. My mame doma materasso a sme spokojny. https://de.materasso.eu/index.php/han...
Odpovedať
@dorothea70 jelinek
Odpovedať
Presne ako napísal jurajm17, treba si matrac vyskúšať! Ja mám roky problémy s chrbticou /hernia medzistavcovej platničky L5-S1/, mala som neskutočné bolesti najmä v noci, bola som už objednaná na operáciu a mesiac pred operáciou som sa rozhodla, že si kúpim nový matrac do postele. Išla som do Jysku a skúšala som si jeden matrac za druhým. Zistila som, že najlepšie mi vyhovuje najlacnejší pružinový matrac, aký tam mali, pretože bol najmäkší a dokonale sa prispôsobil tvaru tela. Kúpila som si na neho ešte taký 5 cm vrchný matrac z pamäťovej peny a po niekoľkých dňoch spania na nových matracoch sa stal zázrak - 20 rokov trvajúce bolesti chrbtice prestali! Mohla som dokonca zrušiť operáciu! Hoci mi predavač v Jysku hovoril, aby som si ten matrac nekupovala, lebo je príliš mäkký a určený len na občasné prespanie, dlho nevydrží, že ho tie pružiny ho po čase prederavia, že ich budem cítiť atď., vôbec to nie je pravda, spím na ňom už asi 5 rokov, vôbec netlačí a stále vyzerá, ako nový. Takže netreba dať na reklamu, ale treba si matrac vyskúšať a podľa toho sa rozhodnúť. Vôbec neplatí, že čím drahší, tým lepší.
Odpovedať
Najlepší madrac má cca 20 rokov, a blond vlasy.
Odpovedať
Profilova fotka
Prečo chceš práve ortopedický matrac? S čím konkrétne máš problémy? My máme tiež materasso a sme spokojní. Skús sa pozrieť na sprievodcu materasso, tam si môžeš matrac nájsť podľa toho čo potrebuješ. Bohužiaľ mi nejde poslať konkrétna stránka, ale keď si klikneš na https://materasso.sk/matrace/1/21, tak navrchu uvidíš "Sprievodca výberom matracov". Snáď pomôže.
Odpovedať
možno ti to pomože, ale my mame tieto a k nemu mame polohovatelny rošt https://www.sconto.sk/artikel/413585200
Odpovedať
mame matrac značky Lotta zo Sconta , je velmi dobry. Pod nim mame polohovatelny rošt. Super vec.
Odpovedať
Profilova fotka
mame z IKEA a spokojnost (tam si to vies aj skusit). pred tym sme kupili https://raj-matracov.sk/ ale to co prislo bol totalny chemicky smrad.Tak sme ho vratili...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@zara71 ako chrbat? a stale spokojnost s matracom?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?