Čo si myslíte o tejto posteli?

Pri hladani postele som narazila na tieto dva modely, zatial su mojimi favoritmi - Stilo a Verso. Su vyrobene z kaucukoveho dreva zevraj. Mate s nim niekto skusenosti? Podla netu by malo mat podobne dobre vlastnosti ako dubove. Cena je relativne nizka, preto sa aj bojim, ci v tom nebude nejaka habadura. Co myslite? Zhanam inak drevenu postel na vyssich nozkach (bez stlpikov a len zahlavie za hlavou, pri nohach nie), aby mi pod nu vosli nejake odkladacie boxy a aby to dychalo... Vyssiu ako obycajne. Neviete mi poradit, kde taku zohnat? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@verawlad nasla som Verso ale ta je vyrobena z drevotriesky - ceresna... ziadny masiv a Stilo je tiez v odtieni antickej ceresne ale hovoria ze je to kaucukove drevo - to sa mi naozaj nezda... Aby si mala istotu co objednavas, odporucam zmluvu o dielo, kde je presne klasifikovany material, z ktoreho je nabytok vyrobeny. My to tak robime a nas nabytok opisujeme ako "celomasivny teakovy nabytok" takze je jasne ze je to masiv 100% teak a nie len imitacia.
Odpovedať
dobry den som stolar a vyrabam aj postele mozte si pozriet fotky . to je aka relativne nizka cena kaucukovej postele ?? a co sa tika toho teaku tak tam sa tie ceny tiez velmi na nizkej urovni nepohybyju samozrejme zalezi aj na zlozitosti postele.
Odpovedať
Profilova fotka
@verawlad tu som videla ponuku v zľavách : Luxusná manželská postel z masívu teraz -200 €..za 341€. http://zlavy.nnn.sk/deals/manzelske-p...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?