Čo dať, zavesiť alebo namaľovať nad posteľ v spálni?

Profilova fotka
ajojky, som zvedava na vase napady ;-) co mate nainstalovane, zavesene prip. namalovane nad manzelskou postelou? kazdy nazor, postreh prip. fotka/obrazok potesi a inspiruje! dik moc vopred :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my si ideme davat ten obraz co mam v albume
Odpovedať
Ja mám nad postelou drevenú policu v rovnakej farbe ako posteľ, pôsobí to na mňa útulne a mám tam všelijaké "nevyhnutné" drobnosti a napr. aj položený menší obraz. Samozrejme, že policu mám v takej výške, aby nehrozil úraz pri vstávaní :-)
Odpovedať
no my tam mame presne v strede postele svetlo a pod nim vypinac aby sme nemuseli behat k dveram zhasinat :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som chcela policku, no drahy zakazal :) rozmyslam nad nejakym obrazom, ale no neviem-neviem.... poradte :)
Odpovedať
no my sme si kupovali len teraz posteľ..ešte nám ju nepriviezli..a chceme aj maľovať tak určite si niečo na stenu namaľujem..už mám v obývačke nad sedačkou a je to fakt krásne..moc sa to všetkých páči..odporúčam
Odpovedať
nad postel sa nemaju umiestnovat police ani nic take co by predstavovalo nejake ohrozenie lebo to moze sposobovat nepokojny spanok. do spalne patria romanticke motivy, motivy lasky alebo nejake parove obrazy- napriklad dve srdiecka alebo dve kvetinky..... ;-) spalna je uzemie lasky x-)
Odpovedať
svadobnú fotku :-D Alebo vás dvoch.Ja nemám zatiaľ nič,foto mám veľkú na komode.Maľovali sme len teraz v lete a ešte si tej fialovej chcem užiť-len tak.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez ma prve napadlo - svadobnu fotku v ovalnom ramceku alebo svaty obrazok :-D ale vazne - my nemame nic, jednak by som mala pocit, ze mi to v noci padne na hlavu a po druhe mi to pripada zbytocne - ked lezim v posteli, pozeram sa presne opacnym smerom. takze my mame obrazky smerom nad nohami a to velkofotmatove fotky, ktore sme sami fotili... ;-) kazdopadne - ak obrazy, rozhodne si tam dajte take, co nemaju sklo, pre pripad padu... :-x
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj berusska7, my sme riešili ten istý problém, tiež sme sa nevedeli s manželom dohodnúť, ja som chcela poličku, on zase obraz. Tak sme to museli nejako inak poriešiť. Kúpili sme si v Ikey krásny biely baldachýn, zavesili sme si ho nad postel, vyzera to náádherne ako v rozprávne a na bočnú stenu sme si zavesili krásnu olejomaľbu mora - spomienka na dovolenku v Grécku. Ten baldachýn pôsobi veľmi útulne, a ešte je praktický, najmäj v letných mesiacoch, pretože nás neotravujú komáre a pod..
Odpovedať
dala som do svojho albumu rozne tipy, co nad postel: http://www.modrastrecha.sk/album/albu... nemusi to byt obraz, skuste latku, tapetu "nastenku", zaujmavy ram s peknou latkou, napriklad takou aky je prehoz cez postel, v Ikea su pekne posuvne panely, ktore sa daju vyuzit.
Odpovedať
Profilova fotka
juj, same skvele napady! :-D normalne si nebudem vediet vybrat :-N
Odpovedať
pridala som dalsie obrazky
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@jana3004 prosim ta ktory baldachyn mate ja vidim na ikeovej stranke len detske a tiez po nom velmi tuzim
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Moja manželka namaľovala nad postel toto, je to jednoduché ale každý nám to chváli :-)
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
Tak vhodný by bol určite obraz, ktorý by motívom vyjadroval lásku. Takým motívom je napríklad zobrazená dvojica. Určite sú dôležité i farby stien i samotného obrazu.
Odpovedať
teraz sa zas vracia ako kedisik svadobna foto nad postel cloveku to skor pripomenie to rodine puto ked ide spat
Odpovedať
Profilova fotka
tak dnes sa už dá s takáto fotografia vytlačiť aj na plátno ako obraz a dá sa s ňou aj celkom zaujímavo pohrať a vytvoriť aj vkusný moderný obraz na stenu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?