Čalúnené postele od Fines. Máte skúsenosti?

Zdravim zvažujeme kupiť čalunenu postel s volne vloženymi matracmi a uložnym priestorom. Ako ste spokojni s takýmito postelami? Našli sme pekne u slovenskeho vyrobcu Fines. Budu mať aj dobre zlavy. Mate niekto skusenosť aj priamo vyrobkov od nich?
Odpovedať
@bathorycka nieco velmi podobne sme kupili (calunena, volne vlozene matrace, ulozny priestor) od Segum http://segum.sk/produkty/Calunene-pos... Fines nepoznam osobne, no na webe maju niektore postele pekne
Odpovedať
ja mam Fines, model neviem https://static.4nets.sk/photo/74/3535...
Odpovedať
@horsey Dakujem, Segum su trochu drahsi.
Odpovedať
@manilla Ako dlho mate postel, ste spokojni, nevrzga?
Odpovedať
@bathorycka fines je poctivý slovenský výrobca. Mam od nich patrí pár vecí a nič im nie je. V Ziline majú aj podnik. predajňu kde si môžeš pozret výrobky.
Odpovedať
@milan209 Ano bola som sa tam pozriet, vyrobky vyzeraju super.
Odpovedať
@bathorycka cca 3,5 roka, parkrat som sa stretla s tym ze rost trochu vrzol, ale nic strasne. postel ako taka je pevna.
Odpovedať
@bathorycka a kupila si si postel od finesu?? my tiež ideme obejdnavať Graciu. len na potvoru začali vyrabať s dvomi druhmi čiel, a teraz neviem ktoru si vybrať:-)
Odpovedať
@margareta83 tá sa aj mne páčila brala by som to prešívanie do štvorcov alebo ešte Penelope je pekná. Ale nakoniec idem asi od firmy Blanár, je to väčšia kvalita. Rošty sa otváraju piestovým mechanizmom tak sa nerozvrzgaju.
Odpovedať
@bathorycka myslíš tu bez toho lemu, tu nižšiu?? no idem pozrieť teda ešte Blanara. dakujem ti
Odpovedať
Mam tuto: https://www.sconto.sk/produkty/postel... Vyrobca je Fines. Da sa v zlave kupit za 370 eur bez matracov. S tymto prehozom je podla mna otrasna. Daj si do google "sconto laila 2" a prepni si na obrazky. Prve tri obrazky su lepsie.
Odpovedať
@margareta83 Piestove rošty sa daju objednať aj u Fines ale je to ovela drahšie. V Daze maju vystavene aj Fines aj Blanar postele mozes si tam ist pozriet ake su rozdiely. Ja mam u Blanara vyhliadnutu postel GRAND alebo VICTORIA. Ale cakam na Okay stranke sa bude dat ta postel Grand kupit pod 400€ ibaze to mavaju obcasne taku cenu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@fuska je velmi pekna ale potahova latkaje tkanina? my chceme koženku. A nosnost len 100kg , chcem trochu viac.
Odpovedať
My mame od finesu 2 gauce a aj rozkladaciu pohovku, spime na nej s manzelkou uz 4r (v garsonke) a nijake problemy, pruzinoveatrace s kokosovymi doskami, doteraz ani trosku nevylezane, a to mam 100 kg ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@bathorycka S FINESom mam len dobre skusenosti, mal som od nich viac vyrobkov a vsetko bez problemu. Ako bolo pisane uz v niektorom prispevku vyssie, je to slovensky vyrobca, ktory naozaj realne v Ziline ma firmu a vyraba, nielen dovaza a prebaluje :) Takze by si mala byt spokojna, ale samozrejme zalezi na tebe, ci ich ponuka a ceny su pre teba zaujimave... Kazdopadne ako vyrobcu mozem len odporucit, nemala by si mat ziadnu negativnu skusenost, ak sa pre nich rozhodnes.
Odpovedať
@dusho ako určite ich nepodcenujem, to vôbec. Citalasom len dobre recenzie, iba som si porovnala ceny , vybavenie a materialy, preto som sa rozhodla pre Blanara. :-)
Odpovedať
@bathorycka Ano, je latkova. Ja som kozenku nechcela,to maju nasi a podla mna je kozenka nechutna na dotyk a ani sa mi to nepaci. :-D Ale kazdy podla svojho gusta. Ja som velmi spokojna.
Odpovedať
@bathorycka ahoj, my sme kupil postel v Decodome. Mysleli sme si, ze je to vyrobok spolocnosti decodom, no bol to vyrobok Finesu, s tym ze ho predava decodom. Ak by som si mal opat kupit vyrobok finesu, tak nikdy viac ! Je pravda, ze mame drevenu postel z masivu s uloznym priestorom, nie cakudenu, no kvalita ich prace sa ukazala uz pri baleni. Krabice znicene, potrhane, polepene len aby to drzalo. Po rozbaleni sme zistili ze zadne celo pri hlave je poskrabane, dali sme ho reklamovat. Zatial sme poskladali postel, aby bolo na vom spat. Skladat ich vyrobky podla navadu je balamuta este aj pre cloveka s IQ 150.. no nejako sme to zvladli. Po 20 dnoch doslo nove zadne celo, samozrejme za bolo opat poskrabane ale na mieste kde to nebolo vidiet, tak sme sa s tym zmierili. Nasledovala jeho montaz, no prisiel dalsi pruser. Blbci vo finese predvrtali diery na sruby o 5 cm vyssie nez boli diery na postely. Ma islo po..bat. tak som to prevrtal ja aby som mal pokoj. Konecne sme mali postel. Za cca 6 mesiacom zacala vrzgat. Vsetky sruby som podotahoval, no nepomohlo. Bol som v decodome na reklamaciu, tu uznali a prisiel servisak zo ziliny, kedze tam sidlia a "urobil" servis. Dotiahol sruby a pod rost mu nalepil filcove podlozky aby to nevrzgalo. A vtedy som mu tak nalozil slobne ze asi do dnes na to nezabudol, dal som staznost na decodom a fines z dovodu neodborneho servisu. A o tyzden mi prisli vymenit bocnice postele, ze oni o vrzgani vedia tych posteli a namontovali na bocnice aretacne tyce aby to nevrzgalo. Ak by som si mal teraz kupit postel tak nikdy z pridukcie finesu. A postel bez rostov a matracov stala 580 eur, co nie je malo. To je moja skusenost s ich vyrobkom. Sasrat im do ruky !
Odpovedať
Profilova fotka
@4wowa4 to ste si uzili radosti teda
Odpovedať
@4wowa4 dakujem pekne za skusenost, o to viac sa zameriam na toho Blanara :-) dufam že nebudem mať podobnu skusenost
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
@milan209 nam sedacka po mesiaci vrzga mame ju 5 mesiacov a uz sme ju 2krat reklamovali
Odpovedať
@bambulka101 sedačku od nich nemám. Ak vrzga treba reklamovať. Mne sa od nich páči že robia aj z dreva nielen z drevotriesky.
Odpovedať
@milan209 reklamovali sme , chválabohu na druhý pokus nám sedačku na moje naliehanie vzali a rozmontovali a zistili prasknuté nejaké dôležité drevo čo držalo celu konštrukciu a tým pádom nám aj sedačka padala opravili zatiaľ nevŕzga, vraj to museli zlomiť pri prevoze ... za prvého "fesacika" čo prišiel síce najdtajlovany no s prístupom že si snáď vŕzganie vymýšľam by som nedala dobrú recenziu.2.reklamacku riešil starší pán a teda ten už vyzeral že sa do sedačiek vzna a aj to poriešil takze na neho ani krivého slova ten prvý je skôr na prezentáciu firmy ako na odbornosť
Odpovedať
nemám rád čalúnené postele.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?