Čalúnená posteľ s odkladacím priestorom v Trnave?

Profilova fotka
Ahojte. Zariaďujem si novú spálňu a neviem akú posteľ... Najviac uvažujem o čalúnenej s odkladacím priestorom. Takú 140 x 200cm. Nech sa mám kde prevaľovať :-D Kde v TT a okolí dostanem takú kúpiť v prijateľnej cene???
Odpovedať
Profilova fotka
leila, na tejto stranke v teme feng suej som sa docitala, ze podla feng suej nema mat postel odkladaci priestor, ale preco, to si uz nepamatam :-D my mame postel z firmy Segum, veeeelmi dobru, mali tam velky vyber a aj vyber matracov bol dobry a hlavne si dajte pozor a zainvestujte do kvalitnych zdravotnych matracov, lebo postel nie je vec na par mesiacov, tak si myslim, ze tu by sa nemalo setrit ;-) inak aj my mame velku postel a je to uuuplne skvele spanie na nej x-)
Odpovedať
Profilova fotka
leila: suhlasim s inkoou na celej ciare, a nie je to vymysel iba feng suei, ale aj odporucania odbornikov. Postel by mala byt z prirodneho materialu (drevo) a nie z latky a molitanu, a dalej by mala byt co najviac odvetravana odspodu, cize bez ukladacich priestorov. Predlzi ti to zivotnust matracov a zvysi kvalitu spanku. Ale rozhodnut sa musis ty. ;-) Zelam stastny vyber.
Odpovedať
Tiez zariadujeme spalnu. Teda 140 cm je pre nas malo. To my na prevalovanie potrebujeme viac cm. :-N Uvazujeme nad drevenou alebo paci sa nam aj potiahnuta kozou, ale to je uz ina cenova relacia. :-| Mala by byt na nozickach. No ale kde dam vsetky nahradne paplony a vankuse, co su teraz v sucasnej posteli?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja na nej budem spať zatiaľ sama, takže tá 140 cm mi stačí. ;-) Ale ak sa mi doň niekto nasáčkuje, tak budeme potrebovať aj 250 cm, aby som ho nekopala :-D Veď to je ten problém, že kam dám paplóny? :-|
Odpovedať
tiaz by som chcela novu postel manzelsku po 11rokoch ju chceme vymenit, paci sa mi drevena, obycajna, ale kam s perinami, asi kupit supliky.
Odpovedať
ja by som tiez prijala novu postel, lebo tato je do nasej spalne prilis siroka 2,2m, rozmyslala som nad 1,6 z toho matrac 1,4 len sa bojim ze nam bude tesno, ja sa v noci rada roztahujem x-) a zasadne bez ulozneho priestoru. periny nechavame na posteli a prekryjem ich dekou.
Odpovedať
baby,ževraj,čím väčšia posteľ,tým viac sa partneri od seba vzdaľujú.lebo časom sa každý začne tlačiť na svoju stranu. a úložný priestor môže byť,len tam nesmú byť haraburdy a ostré veci.takže paplony ano,len to tam treba upratovať. ;-)
Odpovedať
veru to je pravda, kolkokrat je medzi nami priestor este pre dalsieho statneho cloveka. a ked sa pohadame som schopna sa vyspat na 10 cm. takze 1,4 by mohlo stacit?
Odpovedať
marcelinka, podľa mňa 1,40 je malo, pre jednu osobu je min. 0,80. Ale rozhodnutie je na tebe. nemá niekto posteľ od mvariant-u_
Odpovedať
posteľ nie,ale písací stolík.na tú cenu,to mohlo byť aj lepšie.
Odpovedať
takze minimalne 1,60. aj tak lepsie ako mame teraz, usetrime nejaky priestor
Odpovedať
ja som proti calunenej posteli - jednak kvoli samotnemu "matracu" - pri prelezani musis dat calunenu postel precalunit alebo kupit novu, a jednak kvoli upratovaniu (je vela takych calunenych posteli, kde okrem samotnej spacej plochy je calunene vsetko naokolo, vratane dosky za hlavou ci akoze nocnych stolikov, a z toho davat dole prach :-p :-p :-p radsej vsetko drevene resp. kovove, co lahko utres handrou a mas pokoj a cisto)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My máme čalúnenú posteľ už dlho (asi 15 rokov). Bola robená na mieru a asi je aj dobre kvalitná, ved drží stále a nič jej nie je! Tak ju nechceme ani vyhodiť :-N Aj ked je čalúnená, žeby sa na nej nejak moc zachytával prach to nie. Stačí ju povysávat a je :-)
Odpovedať
My sme si po kupe domu kupili aj novu postel, povodne som chcela drevenu, ale my mame vela dreva v dome, tak mame mosadznu s normalnym matracom, ktory po vypouzivani vyhodime a kupime si novy, tak udrzba v pohode:)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som si vyhliadla už nejaké postielky. Len stále mám dylemu, čo s tým úložným priestorom. Ani jedna z postelí ho nemá :-|
Odpovedať
podla mna zalezi na "rozmeroch" partnerov, aj na ich snoch, kedze ked ma niekto prilis zive sny a stale sa mrvi, tak na posteli 1,40 by sa ten druhy nikdy nevyspal my sme mali povodne postel 1,80 ale kedze sme sa stahovali a nevosla sa nam do izby, dali sme len 1,60 musim povedat, ze uz rok som sa poriadne nevyspala (stale sa prehadzujeme, podchvilou kopeme, strkame, no hroza), takze najblizsie urcite nepojdem pod 1,80 - tych 20 cm spravi naozaj vela (tiez ked si predstavim, ze jedneho dna bude predo mnou lezat este aj obrovske brusisko :-) )
Odpovedať
no, my ked sme riesili, tiez to bol oriesok. jendoznacne bez cela na konci, kedze sme obaja dlhi :-) musela byt dost siroka (mame 180 cm), kedze predtym som bola zvyknuta spat sama na takej velkej a jednoznacne dva smaostatne matrace, to je zaklad. teraz, co som mimo sr chviku, tak mam postel iba 140 cm a je tam len jedne matrac. kym spim sama, je to ok, ale akonahle niekto pride, no hroza, s mojim muzom ok, lebo sa mozeme tulit ;-) , ale ked tu mam mamu, tak to je strasne, je mala a kedze je jeden matrac, tak citis kazde prehodenie toho druheho cloveka. ale s nasou postelou doma sme nadseni, mame ju uz sedem rokov a myslim,ze hoci bola velmi draha, tak stala za to...nevrzga (a to sme sa stahovali uz dva razy), matrace su ako nove, proste segum je segum :-)
Odpovedať
Profilova fotka
leila, my sme kupili od firmy Fines Zilina, je to foliovane drevo, ma odkladaci priestor - rostova cast sa vyklapa pri nohach (ja som nechcela klasicku molitanovu), kupili sme do nej kvalitne rosty a zdravotny matrac a nevymenila by som ju za nic na svete. Sirka je 160 cm a zmestime sa sa uplne super (aj ked obaja sme taki pomensi)
Odpovedať
Profilova fotka
No budem sa musieť po nejakých poobzerať. Zatiaľ som hľadala len na nete, ale radšej si ich pozriem v skutočnosti. Skúšala som aj vodný matrac. Bol super x-) No nakoľko sa ja v noci prehadzujem a robím rôzne kúsky, toho dotyčného vedľa by asi vyplavila tcunami. :-D
Odpovedať
Ja si planujem tiez kupit postel ale drevenu.. čalunena sa mi nepaci a inak postel by nemala byt z kovu! =-) neviem ci je to podla feng suej alebo nie, ale vyžaruje to magneticke pole, co nie je vhodne na spanok.. :-S takze my sme rozhodnuty si kupit celodrevenu postel na nozickach pre zdravy spanok :-D a tiez velmi veeeelku :-N
Odpovedať
Profilova fotka
:-D
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja budem mať veľkú posteľ. Vojde mi asi aj 180 -tka. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Caute baby, mate niektora skusenost so Slovinskymi spalnami od firmy Alples? Velmi sa mi paci dizajnovo novy model Lada, len ma zaujima, akej su kvality.
Odpovedať
ja tiezplanujem po 12 rokoch vyhodit calunenu postel a kupit drevenu,proze calunena casom strati farbu a to co by som dala za precalunenie je teda dost drahe,sirka 160 staci pokial tam nechcete robit volejbalove zapasy,niekedy sa mi vsuchnu aj dve deti na 160cm ked im citam rozpravku a uplne to staci.Ale ak ma clovek vacsi priestor tak nech si dopraje to,pocom mu dusicka pisti.Drzim parce pri vybere.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, Leilu ste odhovarali od postele s uloznym priestorom. Aj ja hladam taku - drevenu postel na vyssich nozickach, ktora by mala za hlavami perinak otvarany zhora. Na nete take neviem nakst- videli ste niekde postel s perinakom pri obiehani obchodov ? Vdaka
Odpovedať
Aj ja hladam postel, ale, sang, take s perinakom boli asi iba za socializmu. Mne teda perinak nechyba, ja pradlo cez den neodkladam. Uvazujem nad postelou od SEGUM. Mate niekto?
Odpovedať
Hm, mozno za sociku, ale nemyslim si, ze to nie je trend, ktory by sa neopakoval. Lebo dizajnovo to nie je nepekne, len si myslim, ze by to postel este predrazilo. Pozerala som casopisy, v ponuke firiem na webe som to nenasla, ale ked tu fotku z casopisu naskenujem, podla mna viaceri posudia, ze to vyzera velmi dobre a priakticky. Len - tot bude potom uz asi dalsi kusok nabytku, co bude treba robit na mieru, lebo asi s perinakom postel u nas nezozeniem. Zajtra skusim nahodit aj obrazok.
Odpovedať
myslim, že perinak nie je zly napad... ja by som kludne prala postel s perinakom.... najma do detskej izby.... prečo nie? aha, napriklad tu...nepozorujem v tom socializmus :-D
Odpovedať
teda, samozrejme, ja by som ju neprala, ale brala :-D
Odpovedať
Fra, ja samozrejme neodsudzujem, ze je to soc vyrobok, aj mne sa zda perinak velmi prakticky (ved som s nim vyrastla - a tie skryše a schovky :-D), len som chcela povedat, ze dnes sa v spalni vidi velmi malo.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?