Biela farba na neošetrenú skrinku z masívnej borovice

Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť kde a za akú cenu kúpim najlepší biely náter,ktorým by som chcela natrieť dve skrinky z neošetrenej masívnej borovice. Kúpili sme ich v ikei,ale teraz by sme chceli v novom byte zmenu a chceme to natrieť na bielo :) a či treba určite aj povrchovo to ešte zafixovať? díky za každú radu
Odpovedať
my akurat natierame drevene dvere, kupili sme bielu akrylatovu farbu Slovakryl na drevo(akrylat preto, lebo nesmrdi ako syntetika), plechovka stoji okolo 6-7eur a na radu odtialto z modrej strechy od uzivatela madein1974 to nateirame penovym valcekom (lepsie ako stetec), fixovat to netreba, pytala som sa na to v Hornbachu, ak das 2-3 vrstvy bielej farby, bude to ok..
Odpovedať
Slovakryl je dobrý náter, ak však bude plocha napr. v kúpelni alebo v kuchyni, kde sa častejšie umýva, odporúčam pretrieť aj lakom - vodouriediteľný je napr. Pam lak (lesk, mat, polomat). Plechovka stojí okolo 6,- € a celú plochu Vám zakonzervuje. Ak je drevo úplne nové, prvý náter Slovakrylu si prerieďte aj 1:1 s vodou. Vrchnej farby, ktorá sa už riediť nemusí miniete menej :-) My máme v ponuke Het akryl biely, ktorý je základ aj vrch v jednom stojí 4,50 € a v balení je dokonca 0,9 kg!
Odpovedať
Profilova fotka
U mňa na drevo jedine Fínska Tikkurila.http://www.tikkurila.sk/dekorativne_farby/inspiracie/zrenovuj_si_nabytok Totálne sklamal balakryl.Pozor na hygienickú nezávadnosť farby a jej vhodnosť do interiéru.
Odpovedať
@veryhappy dakujem :) pojdem pozriet po obchodoch skrinky budú v spálni a majú už cca 3 roky,čiže skúsim ten Slovakryl
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?