Aky typ skrine zvolit?

Profilova fotka
Ahojte, poradite mi prosim vas? Stahovali sme spalnu do mensej izby, tym padom mame aj menej volneho priestoru. Potrebovala by som poradit, aku skrinu by sme mohli dat napravo od postele, ako je teraz rotoped....chceli sme klasika vstavanu, kde by hlbka skrine bola iba cca 33cm, je to sice velmi uzka skrina, ale na poskladane veci by asi stacila. Ide o to, ze v nasom pripade je kazdy cm dobry a pri tychto vstavanych skriniach samotna kolajnicka ma 10cm, preto rozmyslame, co ine by sme tam mohli dat. Mate nejaky napad? Dakujem za kazdu radu.
Odpovedať
Co tak použiť skrine miesto nočných stolikov? Niektori výrobcovia ich robia tak akoby do výšky potiahli nočný stolik, takze je aj kam položiť budík, knihu... Sú aj cele skrinkove zahlavia.
Odpovedať
Profilova fotka
@trend270 to velmi nevyriesi nasu situaciu, potrebujeme viac ulozneho priestoru, ako len odlozit budik alebo knizku :-|
Odpovedať
Profilova fotka
daju sa dat aj take inak posuvne dvere, akoby lomene, normlane z MDF dosky a tam ta kolajnicka je len jedna, takze netreba tolko miesta: ) a zlamovanie moze byt anpd. po 25-30cm, takze by si to v pohode otvorila. Este ma napadlo - kolko mas miesta pred postelou? lebo videla som aj take riesenie, ze sa postel odtiahla od steny, spravilo sa zo sadrokartonu akoby stena za nou a vstup bol z bokov postele a za postelou police a tak... staci aj 90cm a len boky takto vyuzit aspon do hlby 60cm..to uz by simohla dole vešať a nad tym police, z kazdej strane, takze akoby 180cm satnikovej skrine si vyrobis. jedna pre partnera, druha strana tvoja.
Odpovedať
@mizulienka https://www.google.sk/search?q=postel... Myslela som niečo takéto. Ten otvor na budík a knihu som spomenula len preto, keby Vám chýbal odkladací priestor na drobnosti k posteli, nemusí tam byt.
Odpovedať
Profilova fotka
@trend270 aha toto si myslela ;-) ja mam panicky strach zo skriniek nad hlavou :-D :-D ale inac to nie je zly napad... nenapada ta nejake ine zatvaranie skrine, ktoru by sme mohli dat na tu pravu stranu? mozno nejaka firma robi skrine s uzsimi kolajnickami, nevies nahodou o nejakej? ;-)
Odpovedať
@mizulienka panicky strach mám aj ja :-) ale možno to urobit ako radi @katrin21 tým, ze by ste vysunuli posteľ ak máte miesto. Firmu žiadnu nepoznám, skúste sa spýtať nejakého stolara, či by to vedel urobit. Možno sa ešte aj tu niekto ozve :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 nie som si ista, ci viem, ake lomene myslis...asi take, ze ich skladas ako keby do harmoniky? tam kde je ten rotoped, tak tam by mala byt ta skrina...tam je to uzke, je tam iba nejakych 60cm od steny po hranu postele a musime tam mat miesto na prejdenie...ta druha skrina, co tam je taky neporiadok =-) to pojde vonku, tam bude postielka teraz.
Odpovedať
Profilova fotka
@mizulienka ja myslim , že od zadnej steny odtiahnuut postel a za nou urobit taky ten akoby satnik , za celom postele, to by bolo lepsie
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 tam nemame vobec miesto, postel musi byt uplne pri stene a aj tak pri vchode do spalne to mame tak akurat, vid foto....dnes nam boli montovat tu skrinu.
Odpovedať
Profilova fotka
@mizulienka Ok.. vidim dalsiu moznost.... celo postele daj tam, kde mate tu stenu s policami a rotopedom... a na stenu, kde je teraz celo postele , daj skrinu :) malo by ti to rozmerovo vyjst.. od okna , nemusi byt na celu stenu, ale nejaka skrina tam isto vojde.. postel mozes este posunut potom cca. pol metra smerom ku dveram a prejdes okolo nej v pohode Kolko ma postel? 160 ci 180cm sirku? nocne stoliky zatial nemas, takze :) a v rohu moze byt postielka opreta o postel, resp. tolko by si asi aj presla este okolo.... Skrina by musela byt zasuvacia.. skusim nakresslit.. neviem sice presne rozmery izby,ale tak odhadom...
Odpovedať
Profilova fotka
takto som to myslela.. skrinu by som spravila na mieru zasuvaciu, aby vosla... postielka vojde v pohode..alebo potom postielku a skrinku opacne, kvoli pristupu k postielke , ta aj tak bude v spalni inak len docasne....:) medzi postelou a skrinou ti staci 40cm na pohodlny prechod.. skus si to pomerat, ak by mala skrina 60cm hlbku + 40cm prechod, ci prejdes okolo postele zpredu, ako mate tu novu skrinu.. ta ma ake dvere? ak zasuvacie, tak by nemal byt problem.... a podla priestoru co je teraz vedla postele, by sa ti postielka zmestila aj k noham postele... moja segra napr. na byte mala postielku tak, lebo inde jej nevysla..uplne v pohode to bolo.... sila zvyku.. to by sa ti isto zmestilo, lebo moj nakres je isto neproporčne spraveny, to vidim uz teraz, ze napr. od okna je aspon 40cm na prechod a na druhej strane je ten rotoped a tam je cca. do 1m priestoru. takze postielka by vosla a popod okno pekne prejdes... mas tam asi 1,4m aj ked otocis postel..
Odpovedať
@mizulienka ahoj, my mame skrine na sposob vstavanych - cize vnutri nie je spodok a ani vzadu nie je nic, len stena - len my sme si nedali posuvne dvere, ale klasicke otvarave. Hlbku skrin v spalni a detskej izbe mame 50cm, ale v pohode aj menej staci. Na podlahe aj strope su drevotrieskove listy 6 - 8cm, dvere su klasicke otvarave...takto nejak to vyzera: http://www.modrastrecha.sk/blog/katul...
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?