Aký farbu steny poradíte do našej spálne?

Akú farbu steny by ste zvolili do spálne,posteľ odtieň čerešňa,dvere a podlaha svetlý dub? Prerábame spálňu po 6-tich rokoch bývania,vymenili sme 18-ročnú posteľ a teraz si neviem poradiť s farbou stien.Izba je podkrovná s 2 strešnými oknami.
Odpovedať
my mame hraskovo zelenu a som maximalne spokojna
Odpovedať
Profilova fotka
U nás to bude podobne tmavá posteľ, svetlý koberec a steny modrá s béžovou. :-) Presne táto farebná kombinácia aj s kvetmi... Záleží od toho aká farba sa ti páči. Do spálne jednoznačne farba najobľúbenejšia.
Odpovedať
Profilova fotka
no,ale k čeresni modra v ziadnom pripade... znama ma k takej farbe nabytku taku teplu broskynovu a je to pekne :) za celo postele nieco take,alebo tapetu v peknom odtieni a ostatne steny bleducke :)
Odpovedať
zalezi na vasich preferenciach - ci chcete zivsiu/veselsiu spalnu alebo intimnejsiu. v priklonila by som sa k bezovej a akcentu nejakej zelenej ale takej, co je do olivova.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame v spalni jednu stenu modru a druhu a tretiu zltu a nabytok-postel buk aj komoda a vstavana skrina tam uz bola čeresna, tak mame to farebne ale ta čo uz ked postel sme si kupili uz v starom byte :) ale ja som spokojna, akurat ze ta modra ma iny odtien ako v byvalej spalni ta bola taka troska do fialovo-modra by som povedala, kusok iny odtien
Odpovedať
mne by sa tam hodila tiež nejaká marhuľková, my máme spálňu čokoládovohnedú a steny sýtomarhuľové/aspoň boli celkom na začiatku/, posteľné mám tiž svetlomarhuľové, vankúše a plachta cyklaménová, túto farbu mám aj na posteľnych obliečkach
Odpovedať
Zaujimave v spalni je aj pouzitie flexibilneho pieskovca. Skuste pozriet www.xstone.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Zavisi aj od farby nabytku. Mz mame svetly nabytok typu javor a farby na stenach kapucino,co je tmavsie a svetlofialkove doplnky vyzera to super, nie je to tmave lebo mame velke balkonove okna.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
baby poradte aku farbu do spalne,mame fialovu postel,ale taku tmavsiu ,nie kriklavu :-) mame svetlofialove steny,ale uz ma to deprimuje :-| rozmislala som nieco,medzi bielou a bezovou,nabytok mame tmavsiu hnedu,s ciernym a tmavohnede parkety
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?