Aku farbu vstavanej skrine zvolit

Profilova fotka
Ahojte, poradite mi prosim vas, zariadujeme spalnu a ja sa neviem rozhodnut, aky dekor dveri zvolit. Spalnu budeme mat v mensej izbe ako doteraz, bude to tam asi len tak tak...chceme tam dat urobit 2 vstavane skrine, jedna bude na stene oproti dveram (prikladam foto), druhu skrinu, ta bude uzka, bude mat len hlbku len nejakych 35cm a dlha bude asi tak 2m, ta bude na pravo od dveri (vid foto) Postel bude tam, ako je teraz to jednolozko, vid foto... Farba dveri a podlahy vid posledne fotky. Rozmyslala som nad kombinaciou drevotriesky a lacobelu, otazka je, dali by ste obidve skrine rovnako farebne, alebo mozu byt aj dizajnovo inverzne, opacne? Dakujem za kazdu radu.
Odpovedať
Ak je to malá izba, nekombinuj to, priestoru opticky najviac pomoze biela. Ja by som obe skrine dala cisto biele, nebudes potom obmedzena kombinaciami, bielou nikdy nic nepokazis, bude to prijemne, ciste a vzdusnejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
@stanica paci sa mi ta predstava, ze biela, len muz ma od toho odhovara, ze to bude take ciste sterilne...mozno by neoblo zle skombinovat nieco svetle s tmavsim pasom alebo nieco podobne.... keby sme tam dali dalsi drevo dekor, to uz by bolo prilis....muz chcel nieco take
Odpovedať
Profilova fotka
a este, ze postel mame vo farbe ceresne
Odpovedať
@mizulienka radsej ciste ako hara-kiri :-D A ked das napr. farebne alebo vzorovane obliecky na postel, ziadna sterilita nehrozi, skor s takou tmavou skrinou v malej izbe vytvoris rozbity a nejednotny dojem :-( a keby bola takto delena? http://www.modrastrecha.sk/blog/alenq...
Odpovedať
@mizulienka uz teraz mate 3 odtiene dreva...suhlasim so @stanica , biela skrine izbu rozziaria a aj napriek tomu, ze je mala, nebude posobit zapratane
Odpovedať
Profilova fotka
@stanica @katulienka3 ano tiez si myslim, ze by to bolo prilis... tiez sa skor priklanam k svetlejsej farbe...a co tak vanilkova alebo nejaka bezova, to by uz tiez bolo cez prilis?
Odpovedať
suhlasim so @stanica do malej izby najlepsie biele, alebo svetlulinkosede. hlavne bez predelovacich pasov. :-D maximalne by som dala nejake nedoracne nalepky, ktore sa casom daju vymenit. :-) ale aj to skor nie, ako ano.
Odpovedať
@mizulienka ak by to bolo vo farbe, moze byt kludne aj vanilka, ak sa bielej obavate, dalsi dekor dreva by som uz nepridavala
Odpovedať
Profilova fotka
Co najjednoduchsie (bez predelov) co najsvetlejsie. I cisty lacobel by nevypadal zle. Mame tak na chodbe, je to elegantne a neposobi to preplnene.
Odpovedať
pozri moj blog
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
My máme dvere rozdelené na tri časti, biely lacobel hore a dole, v strede drevo morené na farbu duba, to sme dávali z dôvodu toho, aby tam neboli vidieť packy, a vedla budu dvere z toho istého materiálu. Len sme si dávali lišty šampano podla mna tomu bielemu lacobelu dodávajú takú exluzivitu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?