Ako zladit spálnu?

Poprosila by som Vas o radu ako zladit našu spalnu,lebo už fakt neviem do akej farby ist.Dali sme si spravit vstavanu skrinu vo farbe wenge plus biela,podlaha je hruška comano,dvere ladia s podlahov...mam rada zemite farby...
Odpovedať
kedze ide o spalnu, kludne by som dala steny aj kapucinove alebo iny hnedasty odtien...pripadne len jednu stenu a zvysok bielu
Odpovedať
Profilova fotka
ako katulienka. ísť do hnedých a zemitých odtieňov. prípadne nejaká pekná 3D tapeta za posteľ. tá skriňa nie je veľký kontrast farieb? ak farbu, tak aj zelená by mohla byť.
Odpovedať
@gubiko ta skrina je takato farebne,pripajam aj fotku,to je nasa kuchyna,mame tak zladenu obyvačku a aj chodbu v komb.wenge plus biela,ale spalnu chcem nejak preteplit a neviem vobec ako...neviem či kupt bielu postel,alebo wenge...stenu som premyslala dat bežovu,aj zaves,aj prehoz na postel...čo poviete?tato ista podlaha je aj v spalni,v celom dome...
Odpovedať
@katulienka3
Odpovedať
fotku spalne nemam,tak aspon pre predstavu farieb pripajam našu kuchynu...
Odpovedať
@peggy589 tak tie hnedaste farby stien budu posobit luxusne a ako @gubiko napisala, za postel by bola vhodna aj nejaka zaujimava tapeta, ja mam rada s metalickymi odleskami :) opat posobia tak luxusne a pre mna stylovo...potom uz len vybrat nejaku doplnkovu farbu - na zavesoch, postelnom pradle a bude to super :)
Odpovedať
@katulienka3 dakujem,tapetu už nechcem aj ked sa mi to velmi pači,ale lepili sme ju na chodbe aj v obyvačke a mali sme dost,som povedala,že nikdy viac :-D a aku farbu postele,noč.stolikov a komody by si zvolila??biela,alebo wenge?
Odpovedať
@peggy589 ja by som zvolila bielu spálňu, jednoduchšie na doladenie farebnejších doplnkov a keď nie tapetu, čo tak nad posteľ nejaký 3D obraz?
Odpovedať
@moni244 nad postelou bude zrkadlo v peknom rame,v tom mam jasno,len sa neviem rozhodnu na farbe nabytku a steny...neviem či wenge,či biela.. :-)
Odpovedať
@peggy589 akej farby je rám zrkadla?
Odpovedať
@moni244 to ešte neviem,zladim k doplnkom,bud zlaty,alebo strieborny...
Odpovedať
@peggy589 asi by som dala biele steny a wenge nábytok
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@peggy589 chce to ozaj zjemniť. biele steny a wenge nábytok by ten kontrast opačných farieb len zvýrazňoval podľa mňa a bolo by to príliš strohé. treba to rozbiť, zjemniť. štruktúrou, aj inou farbou. podľa mňa tapeta by bola najlepšia. ja by som volila wenge nábytok, nejakú peknú tapetu, možno aj do zlata za posteľ a zrkadlo na protiľahlú stranu nad komodu.
Odpovedať
@gubiko biele steny nechcem prave preto,že to chcem zutulnit,a tiež sa viac priklanam k wenge nabytku,povodne som chcela lepit tapetu za postel,ale kedže už mam skusenost s jej lepenim tak ma to odradza,aj ked možno by som sa na to dala,neviem,je to babračka :-D zlata farba sa mi tiež pači....no fakt neviem,niečo poriešime každopadne dakujem za nazor :-)
Odpovedať
@peggy589 postel s nocnymi stolikmi by som dala iba wenge, na skrini moze byt aj v kombinacii s bielou....s tou tapetou chapem...my sme lepili tapety v obyvacke, potom v detskej izbe a v kuchyni a tam sa manzel tolko natrapil, nervozny bol, ze uz mi tapetu nikde neschvali...tu si mozes pozriet hnede odtiene: http://www.dulux.cz/cz/p_dulux_int_co..., taka kombinacia grecke slnko a indicke stepi by bola zaujimava
Odpovedať
@katulienka3 to su farby ktore sa mi pačia,presne si to vystihla....už som sa rozhodla,ved nad ničim inym už ani neviem premyšlat....dam wenge postel,wenge stoliky,tuto komodu čo mame na chodbe(pripajam fotku)len čisto šuflikovu,stenu za postelou namalujeme tak ako je to grecke slnko,alebo niečo velmi podobne tomu..k tomu zladim zavesy,prehoz na postel,zaclony dam biele,koberec a behune popri posteli tiež biele....nočne lampy s kremovym tienidlom...čo vy na to???alebo tam mam niekde zakombinovat aj tmavšiu hnedu farbu??a ešte zrkadlo v zlatom rame nad komodu..
Odpovedať
fotka tej komody
Odpovedať
@peggy589 tie biele doplnky budu super....tesim sa na fotky :)
Odpovedať
Profilova fotka
hej, biele doplnky to zjednotia :) tie farby sa aj mne moc páčia :) prípadne sa vo výbere priblížiť niektorej z odtieňov hnedej na podlahe.. ako to ale vidíš sa to aj mne celkom pozdáva :)
Odpovedať
@katulienka3 @gubiko kočky o mesiac sa do toho puštame,potom pridam fotky....sama som zvedava :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@peggy589 Pridaj, pridaj, som, zvedavá :) prípadne ma tam označ, aby som ťa našla! :)
Odpovedať
@gubiko samoška,o tyžden ideme na dovču a ked sa vratime,tak pojdeme na nakup nabytku a konečne sa na tej spalni vyjašim a budem sa tam citit konečne dobre...zatial tam mame len novu vstavanu skrinu a inak všetko stare,stara postel,stoliky,je to bez zavesov,kobercov,no neskutočne sa tešim na to,ked sa už vratime z dovolenky a pustim sa do toho.... :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?