Ako zladiť spálňu alebo dizajnér poraď :-)

Profilova fotka
Ahojte, potrebovala by som radu od niekoho s dizajnovým cítením :-) Objednali sme novú posteľ, podlahy, rolldor už máme a neviem ako to celé zladiť, momentálne sú biele steny ale budeme malovať, prípadne aké nočné stolíky aké lampy by sa hodili? Prvé 3 foto je objednaná postel a posledná rolldor a podlaha. Dakujem.
Odpovedať
Ja nemam extremne dizajnove citenie, ale mna osobne rusia viacere odtiene hnedej - teply cerveny na skrini, oranzovy na podlahe a sedivy na posteli. U seba doma by som to riesila asi co najvacsim kobercom, bielymi, max. sedymi stenami. Zavesy tiez v takychto farbach - bud to tahat do seda alebo kremova. Vsetko ale zavisi od toho, ako vela farieb sa vam paci.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem, tiež zatial týmto smerom rozmýšlam, ... rolldor je viac tmavý len blesk to skreslil.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Poprosim o info,kde ste kupovali tuto postel?Nieco podobne hladam aj ja,drevo v kombinacii s látkou a hlavne sa mi paci to celo postele.Dakujem za info
Odpovedať
Profilova fotka
velmi pekna postel, skoda, ten roldor mi k tomu vobec neladi
Odpovedať
Asi tak postel vyzera pekne a ta lacno posobiaca podlaha a skrina to zabija. ja by som, tu skrinu vymenil alebo aspon dlazku. Sa pozprio an tu foto postele ta dlazka je k nej urcite lepsia. Predpokladam ze postel nebola lacna tak par korun a den na vymenu podlahy za to stoji.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?