Ako vyriešiť problém s vŕzgajúcou posteľou?

Ahojte, všetci, prosím Vás v novembri 2014 sme si z Ikei kúpili posteľ Brimnes-viď foto a rošty sme dali-viď foto. Ale posteľ akosi vŕzga - poskladaná je dobre a aj utiahnuté šróby sú dobre. Viete mi prosím poradiť ako sa zbaviť vŕzgania? Kolega nám poradil dať medzi rošt a železo filc, čo sme urobili ale nepomohlo :( Mrzí ma to lebo komplet spálňa nebola najlacnejšia a je veľmi pekná. Ďakujem za všetky dobré rady :)
Odpovedať
Ci je spalna pekna je dost subjektivne, myslim si opak :-D ale ked to neviete spravit sami zavolaj stolara, alebo hocikoho sikovnesjieho trerba identiifikovat ktora cast verzga a nejako to urcite uz spevni.
Odpovedať
Poznám a je to na trafenie. Ja som to vyriešil najjednoduchšie i keď nie trvale-do všetkých spojov a stykov dosiek som strekol silikónový olej zo spreja.Drevo sa kľže a netrie za sucha a vŕzganie je fuč. Raz za čas to zopakujem,lebo to vydrží tak 3-4mesiace. Záruku nedávam ale mne to pomohlo... :-) Určite by pomohol aj nejaký vosk rozpustený v alkohole,dať do rozprašovača a nastriekať. Inak olej mi pomohol aj pri pukajúcich rúrkach na kúrení. Majstri niekedy pred rokmi spravili križovanie rúrok na dotyk a ten hluk bol v noci na infarkt,hľadal som chybu a ono taká drobnosť.Fúúúú trocha oleja a bolo to! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
miesto oleja mydlo, je trvácnejšie,
Odpovedať
Profilova fotka
Určite mydlo. Nezanechá mastný povrch a pomáha ( mám odskúšané)
Odpovedať
zlepit vsetky spoje duvilaxom? :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj nasa postel neskutocne vrzgala...v noci sme sa uz na to budili... a uz nehovoriac o tych hrotnych lamelovych rostov... tak sme uvazovali o kovovej posteli, no ma ju svagrina a tiez jej uz vrzga... tak sme sa s manzelom rozhodli pre paletovu postel :-D a konecne nic nevrzga :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?