Ake mate skusenosti s matracmi VEGAS?

Planujeme si kupit matrace,celkom sa mi pozdavaju matrace Vegas. Zodpoveda cena kvalite?
Odpovedať
Predavala som tieto matrace, nezazila som ziadnu reklamaciu, zakaznici si pochvalovali a na ich doporucenia chodili casto nakupovat rodina a kamarati:)
Odpovedať
@kkartinka ďakujem, aj ja som sa k týmto matracom dopracovala cez brata, on s manželkou ich majú a tiež ich len odporúčajú, ale chcela som vedieť ešte viacerých názory a skúsenosti :)
Odpovedať
My máme a veľká spokojnosť.
Odpovedať
aj my s manželom nad nimi uvažujeme. Chceli by sme taštičkové. Ak máte niekto skúsenosť s taštičkovými vegas, ktorý typ odporúčate?
Odpovedať
My máme 10a, jednu stranu má myslím stredne tvrdú a jednu strednú.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Ahojte, chceme aj my matrace vegas ale citalz som diskusiu z roku 2010 a tam sa hovori o vegas 20tke. Teraz uz maju ine oznacenia?? @lienockac, @barby1982
Odpovedať
@cka Myslím, že vybrať si matrac iba podľa recenzie nie je dobré, lebo každému sa dobre leží na inom. Aj predajkyňa matracov nám hovorila, že 20-ka napr. jej nevyhovovala a jej manžel si ju zas pochvaľoval. Určite treba poležať, každý z partnerov môže mať vyhovujúci podľa seba. Kvalita aj po rokoch naozaj výborná, nič sa nevyležalo, spí sa skvelo. Doporučujem vyskúšať si pred kúpou. Aké sú aktuálne označenia, to neviem, treba si zistiť u predajcu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Cena ani z ďaleka nezodpovedá kvalite dajú vám matrace ktoré pri najväčšom šťastí neboli aspoň 1 krát použité, dajú vám možnosť skúsiť ich na 14 dní, lenže musíte dať zálohu po 14 tich dňoch sa vám ozvú ako ste sa rozhodli avšak ak ste sa rozholi vybrať iný model zalohu vám už z ceny neodpocitavaju ani nevrátia, predavači su školení tak aby vás presvedčili pri že máte tu možnosť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?