Aké máte skúsenosti s Dormeo matracmi?

Rada by som sa dozvedela o týchto matracoch nielen z tv a ich webu ale od ľudí, ktorí tieto matrace používajú a majú s nimi osobnú skúsenosť. Ak tu takí ste, prosím napíšte mi aký typ matracu máte, na akú posteľ a rošt, podľa čoho ste vyberali a hlavne, či ste spokojní aj po dlhšom čase používania. Budem veľmi vďačná za všetky príspevky a dotazy. Ďakujem ;-)
Odpovedať
1
2
@jajatko moji svokrovci ich majú už 3 - 4 roky a veľmi si ich chvália
Odpovedať
@marianka_21 ďakujem a majú dvojmatrac alebo zvlášť? ja by som chcela investovať tak, aby som potom neoľutovala a keďže máme obaja s praiteľom problémy s chrbticou a on ešte aj s kĺbmi-nol operovaný, tak by sme chceli dačo, čo nás nebude tlačiť atd. niekto si povie, takí mladí a už majú problémy, no zdravie si človek nevyberá a treba si ho vážiť, lebo aj tým, že človek spí ako na latách si nepomáha a potom sme aj nervózni. čítam si teraz všetko čo sa týka týchto matracov na ich webe a viem, že sú drahé ako šľak, no ešte skôr ako ich kúpim, rada by som získala čo najviac hodnotení od ľudí :-)
Odpovedať
@jajatko majú ich delené, teda každý zvlášť. My máme teraz vcelku, no vážne uvažujem nad delenými, pretože ja mám 48 kg, manžel 90kg a keď sa v noci prevracia je to akoby sa hádzala veľryba a ja lietam...no my máme Materasso
Odpovedať
@marianka_21 presne pre toto chceme aj my oddelene :-D a teraz ten novy dormeo imemory silver je taky ze ak by som ja chcela makksiu stranu a on tvrdsiu tak to nepocitime ako rozdiel a potah je na oba matrace vcelku tak je to podla mna vyhoda v tom a da sa aj na splatky vziat tak velmi vazne uvazujem ze akurat tento typ vezmeme.. a aj o tych materasso som pocula ze su velmi dobre a kvalitne aj na inych forach ludia pisali ze maju dobre skusenosti s tymto typom. vy mate pevny alb laminatovy rost?
Odpovedať
@jajatko pevný
Odpovedať
@marianka_21 aj my máme pevný. a koľko cm má na hrúbku váš matrac? a ak sa smiem spytat kolko ste investovali do toho materasso matracu? Dakujem.
Odpovedať
@jajatko cca 16 - 17 cm máme ho asi 7 rokov 160x200 a stál okolo 15 000 SK
Odpovedať
@marianka_21 ďakujem ste zlatá:)
Odpovedať
@jajatko osobnú nie ale viacerí moji známi sa ulakomili na reklamu a po roku mali iba problémy... dali ich na pevný podklad a kedže sú tie matrace v hrúbke 15cm zaplesniveli im...zreklamovali matrace,dali im nové a znova po roku sa to opakovalo.Bolo im povedané vraj si majú vyrezať do dosky nejaké otvory aby matrac dýchal:-))))akože kopa srandy..oni žijú iba z reklamy,niesú ani výrobcovia ani nič..
Odpovedať
Profilova fotka
Treba davat bacha na ludsku vlastnost, ze za co som vela vysolil tak je jasne ze vela chvalim :-p Madracov je kopec a dormeo nemusi byt nejaky iny prevratny zazrak ;-) Je to madrac s peknym pribehom oproti inym, v tom ma urcite navrch :-p A este si nespecifikovala co na tom madraci planujes robit :-D
Odpovedať
Ahoj, Ja sice Dormeo nemam, ale ak chces detaily, tak skus zacat touto diskusio. Preluskala som ju celu a stravila som zistovanim na nete asi 3 mesiace, co moze byt pre niekoho vela, ale kedze som vedela, ze z kazdeho dna stravim tak 7-8 hodin na nom, tak som tomu venovala najvacsiu pozornost. Ale nakoniec kazdemu sadne nieco ine a urcite by som vyskusala na tvojom viacero matracov od roznych firiem a to viackrat, lebo jeden den moze tvoje telo reagovat dobre a inokedy nie. A podla mojho nazoru oddelene. http://www.porada.sk/archive/index.ph...
Odpovedať
@dominika6 @mio23 :) ďakujem za názor, ešte vždy sme si nevybrali a priznám sa že tá reklama ma na tom najviac láka, chystáme sa pozrieť priamo do predajne dormeo a tam sa pováľať a skúsiť na skúšku tých 30 dní. máme tiež pevný podklad - rošt ale nie je to v celku sú to také drevené dosky robené na mieru postele, takže je tam vzduch,ale zarazila ma takáto skúsenosť že by mohli zaplesniť, čo ja plesne a špinu a tieto veci neznášam,niekedy to až preháňam s upratovaním :-N no a čo by som chcela robiť na matraci? tak predovšetkým spať a dobre sa vyspať na ňom ;-) a nech aj čo to vydrží, nejaké tie akrobatické pokusy :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@macatink82 ďakujem veľmi pekne, idem popozerať, cením si to. a už som sa aj ja rozhodla že chcem určite oddelené, lebo predsa je to lepšie aj sa s tým ľahšie manipuluje keď sa upratuje ;-) ešte raz vďaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jajatko mrkni si koberce trend ci ako to je.... ja ti predam aky kolvek molitan, ti take veci narozpravam :-p ono je asi dolezite vediet na zaciatok ci mas rada tvrde alebo makke ;-) .. spanie.. mas madrace obojstranne, maake a druha je tvrda, mas ze zimne letne... mas ze podla svojho tela usposobene a take seliake dristy ze ja nechapem z coho ludi secko boli :-D Niekedy sa spamo v mastali na slame a bolo to oka... od tej tazkej roboty ti bolo jedno na com spis...
Odpovedať
Profilova fotka
@jajatko mrkni toto: http://www.koberce-trend.sk/index_mai... ja mam od kobercov trend nejake sultan premium, nic ma neboli, fest dlho v posteli vydrzim spat.. :-D vela krat sa mi ani nechce vstavat, jaj take madrace fajne :-D a naozaj nic ma neboli..
Odpovedať
Profilova fotka
taketo mam: http://www.matrace-materasso.sk/sk/pr... a sa citim naozaj ako prezident ;-) :-p ma to 2 strany, napriklad zene vyhovuje ta druha makka a ta je hrejivejsia, pamatova pena ci ako to volaju v NASA.. akoze si ta dobre zapamata madrac ked sa pocuras zo zleho sna :-D
Odpovedať
@mio23 :-D ;-) 8-) vďaka za rady, užitočné aj som sa pobavila, tak ja preskúmam, nenechám sa zlákať len tak na cukor, keď môže byť aj med ;-) tak a ty máš matrace aj od kobercov trend aj od materasso? lebo materasso matrac zdravotný antialergický s jednou stranou zimnou a druhou letnou sme kúpili pre malú do positeľky, tak snáď sa jej bude páčiť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jajatko no to materasso predavaju koberce trend... tak som myslel
Odpovedať
@jajatko ak máš pevný podklad-rošty na to môžeš dať bud pružinový matrac,kde je ale podmienka zapustenia po bokoch do polovice,aby ti ich navydúvalo...alebo nepružinové v hrúbke min.18cm...ja som toto nevedela ale naučila ma skúsenosť ked som kupovala minulý rok spálňu..čiže ak sa rozhodneš že necceš pružinový,ostane ti nepružinový a tam sa to zredukuje na tú minim. hrúbku...a to si už vyberieš nakoniec len na to váľanie sa:-))))
Odpovedať
@dominika6 ďakujem za radu a vy ste si aký vybrali ak sa smiem spýtať? =-) ;-)
Odpovedať
ahoj ja mám od firmy materasso,lebo ostatné ma nejak nepresvedčili...ja mám vo zvyku že ked niečo zháňam tak si dôkladne naštudujem aby som po roku nebanovala,tak mi vyšla táto značka a potom sme sa pustili s manželom do hladania predajní..ono je žažko povedať aké matrace,lebo treba ich skúsiť na pocit...kedže sme mali tiež pevný rošt a nechcela som pružinové,tak sme skúšali nepružinové tie hrubšie a rozhodovali sme sa nakoniec podla tvrdosti,lebo manžel je raz taký ťaždý ako ja:-))))))
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@dominika6 veru aj ja ich mám a som veľmi veľmi spokojná
Odpovedať
my si planujeme kupit s kokosovou vyplnou,tie si chvalili nasi znamy a mne sa tiez pozdavaju.dormeo urcite nekupime,ved za tolke peniaze kupim radsej nieco pre nas :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Matrace dormeo s aloe vera rozhodne nedoporucujem, su velmi tvrde a neda sa na nich spat inak ako na chrbte, rano sa zobudzam pokrceny s bolestami chrbta...uz ich mam mesiac ale neda sa na to zvyknut...a dalsiu vec co vnimam ako velky podraz je to ze dormeo garantuje ze sa da hocikedy vymenit alebo vratit - avsak ma to taky hacik ze ho tam uz musite zaniest vy...NENAVIDIM TIE MATRACE A NIKOMU ICH ROZHODNE NEDOPORUCUJEM !
Odpovedať
No ja neviem - ja mam osobne uz 1 rok imemory Silver z Dormeo, kupovala som ho ked som bola tehotna, pretoze som potrebovala makksi -tlacilo ma brusko :)))) - no a potom som zase chcela tvrdsi aj pre manzela, a sme sa nevedeli na ziadnom zhodnut -tak tento bol dobra alterantiva, myslim - nic neplesnivie.Praveze kamos co kupoval s kokosovym vlaknom a mal aj rosty !!! ale asi vlhsie v byte tak mu do roka splesniveli a musel kupovat nove......tomu hovorim investicia...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ak môžem poradiť odporučam, tiež dormeo matrac my mame 2 x po 80 cm je to lepšie da sa s nim lahšie manipulovať...tiež mame problemy z chrbticou preto sme ich kupovali...su sice tvrdšie ale da sa na to zvyknuť...
Odpovedať
matrace dormeo sú nie dobré, po dvoch mesiacoch sa preliačili, somarina, že treba iba otáčať. Teraz dlhšie ležím na ňom, lebo mám polámaný členok a nechcite vedieť, aký lavor mám pod sebou. Blbosť
Odpovedať
Odporucam tastickove matrace Segum alebo Vegas. Su mozno drahsie, ale velmi kvalitne. Neverim nicomu co je v teleshopingu. Ved tie naklady na promo si musia potom vykompenzovat v cene.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?