Aká farba dlažby sa hodí k tomuto nábytku?

Padol mi do oka tento nabytok a nastal problem aku dlazbu k nemu zvolit. Hodte svoj nazor.
Odpovedať
😊
Odpovedať
Profilova fotka
Asi radšej výber dlažbu ktorá sa ti páči, ta pravdepodobne bude na dlhé roky. Nábytok môžeš čoskoro zmeniť a potom... Každopádne sa k tak výraznej štruktúre dreva vyvaruj akejkoľvek imitacii dreva na podlahe.
Odpovedať
ja by som sla do nejakej prijemne sedej, jemne "frckanej" alebo "machulatej" nech je to aj prijemna na pohlad aj prakticka. K tomuto drevu bude problem priradit vyhovujuci dekor aj na dverách a ostanych nábytkových kusoch
Odpovedať
@viki120 nabytok vyzera fajn, len fakt to kombinovanie ostatneho bude narocnejsie
Odpovedať
Osobne si myslim, ze najskor ste si mali vybrat dlazbu a az potom nabytok, ale to je len moj pohlad. No myslim, ze k takemuto nabytku moze ist v podstate akakolvek dlazba, len nie v imitacii dreva ako tu uz zaznelo ;-)
Odpovedať
@viki120 nejakú bledunku podlahu by som k tomuto nábytku zvolila
Odpovedať
@viki120 noo tak k takejto farbe nabytku budes mat dost tazke dopasovat dlazbu a aj ine doplnky. Neviem, byt tebou si to skusim este premysliet a najst nejaky iny nabytok
Odpovedať
@deciont @zavana zacinam nad tým silne uvazovat, že kupim podlahu a ked ma nebude tlacit cas tak budem vyberat nábytok, ja som dost bola za biely nábytok ale tento mi ako co sa týka dreva zapasoval na 3 sup :D a teraz to dali ešte aj do zlavy, tak som vo vytrzení, že co urobit.
Odpovedať
Ja by som dala svetlú bez štruktúry. Tej je na tom dreve dosť. Niečo v teplých bledých odtieňoch a hlavne jednoliate, špáry medzi dlažbou Ti urobia ďalší vzor v miestnosti. Ja osobne by som dala iný typ podlahy, nie dlažbu ale to je na vás :)
Odpovedať
@viki120 osobne si myslim, ze by to bol lepsie zvoleny postup lebo takto kupis bezhlavo nabytok a potom ho nebudes vediet zladit, tak to bude omnoho horsie. Ale chapem, co prezivas
Odpovedať
@betkabojovna chcela som aj vinil, ale to zas muz bojuje proti mne, ale mozno ho ukecám. @zavana idem este obehnut iné obchody urobit prieskum vsak zlavy bývaju dost casto.
Odpovedať
Profilova fotka
Toto je pravdepodobne nabytok do spalne, takze kludne celoplosny koberec, jednofarebny, ak mate podlahovku tak vhodny na taku poslahu a vybavene☺️a do zvysku domu/bytu moze ist ina podlaha kludne drevena podla nalady a aj napr. biely nabytok😊
Odpovedať
Článok sa načítava...
@viki120 vinyl je teraz v toľkých variantách a vzoroch, aj v celku aj panely, ktoré sa zaklikávajú do seba ako plávajúca podlaha, vezmi ho do obchodu s výberom a to ho musí zlomiť :) Okrem toho je teplý a nehlučný nie ako dlažba brrrrr. a vôbec nie drahý. Ani ten koberec nie je zlý nápad, ak by to malo byť v spálni alebo obývačke, a zase kusový alebo dielce, ktoré k sebe položíš. dlažba nech je v kúpelni a na terase :)
Odpovedať
@viki120 dobre rozhodnutie ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A to som si myslel, že celoplošné koberce už majú po sláve @alabu :-D
Odpovedať
My máme tento nábytok a max. Spokojnosť. Podlaha je v skutočnosti oveľa svetlejší akona foto.
Odpovedať
Profilova fotka
@delfabo nemaju a v spalni je to top👍 len treba z hlavy vytlavit predstavu vzorovanej celoplosnej hrozy😂😂
Odpovedať
Išiel by som do koberca
Odpovedať
Bledý koberec. Keď sa Vám prestane páčiť, vymeníte, alebo dáte dlažbu.
Odpovedať
Profilova fotka
@viki120 za mna nejaku farebnejsiu jemny vzor...velmi svetlu ee ani dekor dreva ee
Odpovedať
@annatomas nehodili by ste mi viac foto do ip ? Dakujem
Odpovedať
@viki120 hlavne nejako neponahlaj, mozno bude v akcii aj potom. Najskor si vyries podlahu a ptoom hladaj nabytok. Podla mna by ta velmi rychlo tento omrzel, kedze ti sadol az na tretikrat ;-)
Odpovedať
Tento nabytok uz mali v akcii viackrat, takze nemusis sa bat, ze potom niekedy ked budes ho potrebovat, ze nebude, casto byva v akcii. A aj v roznych obchodoch :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kamoška má túto zostavu a majú sivú podlahu a nevyzerá to zle, aj keď ja osobne by som to tak neskombinovala, ale zle to nevyzerá. Len súhlasím s tým, že je lepšie najskôr vybrať podlahu a potom riešiť a vyberať zariadenie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bohužiaľ @alabu tú predstavu nejako neviem zahodiť. Pamätám si to ešte z čias u starkých, aj u našich a ježia sa mi z toho chlpy :-D :-D
Odpovedať
Ludia dopadlo to tak ze som.dala tmavo hnedu dlazbu este nieje nalepena a nabytok vyberiem neaky iny 😉😊
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?