Vub rozpočet stavebných prác

Ahojte, potrebujem rada staviame montovaný domček a dávali sme si znalecký posudok keď bola hotová hrubá stavba. Hypotéku sme si brali postupným financovaním s Vubky. Na čerpali sme prvú tranžu, s ktorej sme si vyplatili ešte hrubú stavbu a teraz plánujeme načerpať druhú tranžu. V banke nám dali čestné vyhlásenie a sumár rozpočtových prác. Bolo mi povedané, že do toho rozpočtu nemáme dávať už hrubú stavbu. Prosím Vás ako ste si to tam rozratavali, rieši to nejak podrobné banka?
Odpovedať
Ja som sice VUBku nemal ale to iste som riesil ja ja :) jednoducho som spravil material krat x nasobok za pracu aby som sa dostal do vysky tranze :) mne to preslo :-D Banka nema co riesit kolko stoji praca za ktoru si to nechas zrealizovat, nakolko to nestava Banka ale ty.
Odpovedať
Profilova fotka
To by dávalo zmysel. My sme brali úver od vubky, no keďže sme zakladali inú nehnuteľnosť, tak nám banka pustila peniaze naraz, takže ako takú výhodu to malo. Po dostavaní len prehodíme založenie ;-)
Odpovedať
@houberto tak ale to je trocha iny pripad. Ako mat taku moznost isto by to viac ludi tak spravilo, ze by zalozili nieco ine a nasledne by nemali problemy s cerpanim tranzii. No kto ti len tak da nejaku nehnutelnost na zalozenie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?