Stavoprac

chcem sa spýtat či má niekto skúsenosti s firmou stavoprac.
Odpovedať
rozhodne neoporucam, taku neschopnu bandu arogantnych idiotov som este nevidela
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoj nikuss, ja som na Stavoprac tiež natrafila a nebola som spokojná. Stavali ti dom, alebo si si kúpila byt, ktorý stavali? Celkom by ma to zaujímalo. Čauko
Odpovedať
svine! moju mamu oyebali o 4000 eur. a to som ju pred nimi varovala...holt, v dnesnej mizerii ked nejsou lidi si nedala povedat.
Odpovedať
To snáď nemyslíš vážne a čo sa stalo, že ju pripravili o toľké peniaze. Mne dofušovali prerábky domu a kopec vecí som si musela dať znovu poprerábať.
Odpovedať
Poznám ich,robia byty v Rakúsku. Piešťanoch, B.Bystrici.A robia tiež nejaké domky pre Arabov v Piešťanoch,či tam kdesi .pekne stavby postavili v Košiciach , Vrbovom a inde. určite nerobia ou za pár supov, ich ceny sú nastavené pre bohatých. tí im stále dávajú prácu. Nejakých 4000 evri pri obrate 3 500 000 eur je pre nich na svacinu, tak poprosím neurazat môžete byť radu že Vám ti urobili..
Odpovedať
Možno urobili aj niečo dobre, ale ja som spokojná rozhodne nebola, pretože robota bola veľmi zle urobená. A SORRY 4000€ je možno pre Vás daralbajda nič, ale pre normálneho človeka je to suma, na ktorú musí robiť niekoľko mesiacov. Mne peniaze z neba nepadajú a na každé euro musím tvrdo makať.
Odpovedať
@astor12345 vsetci sme normálni ludia , pre každého je 4000 dost ,ale dnes každý len pučí zbytočné papiere po uradoch , firmách , robit nevedia nič , je normálné že si roboši zapýtaju..roboty je dost , ludí niet.....nároky maju investori velké , len zaplatit chcu málo.....najlepšie je urobit si toho čo najviac sám...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?