Stavba domu

Profilova fotka
Dobrý deň, staval niekto dom, tak že si zohnal nejakú partiu živnostníkov, nie cez nejakú večšiu stavebnú firmu. Lebo manžel má málo času, čiže svojpomocne by to trvalo strašne dlho a cez stavebnú firmu je to velmi predražené. ďakujem
Odpovedať
... ked Ti konkretne prace budu robit zivnostnici, cas privelmi neusetris. Hodiny stravene na internete hladanim firiem, referencii, potom prejdete k zmluvam, ich kontrola, riesenie problemov... Nemyslim si, ze ak stavas dom sposobom, "na kazdu pracu ina partia" usetris cas. Peniaze sa usetrit daju, ale cas nie.
Odpovedať
Ja odporúčam robiť na každú jednu vec na stavbe "prieskum trhu". Osloviť mailom alebo telefonicky niekoľko firiem, zistíš si tak najvhodnejšie riešenie, vypočuješ viacero odborníkov a potom sa rozhodneš čo a kto a za koľko ti bude robiť. Ja nerada zjednávam, ale pri stavbe sa oplatí, niekedy sme sa dostali aj na polovičnú cenu. :-) Odporúčam ti, aby si si na každú vec volala odborníkov a nie MacGyverov, ktorí vedia urobiť všetko (ale nič poriadne). Určite by som si nenajala partičku 4 chlapov, že postavte celý dom. Strechu nech robia strechári, omietku omietkári a podlahu podlahári. Áno stráviš čas hľadaním a vyberaním, ale nakoniec to budeš mať urobené dobre a na prvýkrát bez opráv. :-) držím palce!
Odpovedať
najlepsie dat dopyt, pockat na ponuky,,,troechu sa v tom zorientovat..vylucit najlacnejsiu aj najdrahsiu ponuku..pozriet uz nimi postavene domy...a uz len stavat... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?