Seriozne, kvalitne a lacne stavebne firmy (BA a okolie)

Dobry den, viete mi prosim odporucit stavebnu firmu s ktorou ste mali velmi dobre skusenosti? Seriozne jednanie, kvalita a nizka cena su prio parametre, najlpesie aj so skusenostami so stavbou rodinneho domu v strmsom svahu.. Oblast BA a okolie. Dopredu dakujem.
Odpovedať
Ten nadpis sa vnutorne vylucuje. Seriozne a kvalitne nebyva lacne. Ale k veci, nas dom stavala jedna firma zo Zahorskej Bystrice, ktora stavia domy prevazne v ZB a Marianke - vela aj do svahu. Dom je postaveny poctivo a za 7 rokov fungovanie nevysla na povrch nijaka zasadnejsia chyba. Sidli na ulici tankistov.
Odpovedať
Ako aj z môjho prípadu, nie drahé znamená kvalitné. Mam ponuky na tú istú vec o 100% drahšie a podľa referencií tá firma nie je kvalitná. Čiže ja odporúčam rozposlat žiadosti o cp , potom porovnať a nakoniec zisťovať referencie, odporúčania a vybrat
Odpovedať
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😞
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetko ide ked sa chce
Odpovedať
Nemam zaujem o predrazene ceny, ale o ferove.. nie vsetko drahe je aj kvalitne.. Navyse kvalita by mala byt mottom kazdej solidnej firmi, bezohladu na cenu.. preto sa pytam na skusenosti s konkretnymi firmami..
Odpovedať
@kahoo tak si zisti priemerne ceny za jednotlive prace, potom poziadaj o cenove ponuky, respektive pozri cenniky danych firiem, vyber tie, ktore sa priblizuju priemernym cenam a potom tie firmy porovnaj na zaklade referencii... samozrejme, ze to nebude za 5min...ale nikto ti bez namahy pod nos nedonesie...taka doba...ked chces usetrit, musis sa trochu rozhybat, investovat svoj cas... tiez by som sa nerozhodoval podla najnizsich cien, lebo zasa moze utrpiet kvalita, preto obcas treba priplatit, ako neskor ludia zvyknu vyplakavat na nete, ze sa im nepaci vysledok...ja vzdy vravim, ake peniaze, taka robota...
Odpovedať
Kvalitu si postrazim, seriozne jednanie a cenu ovplyvnim tahsie. Pytam sa na konkretne skusenosti so stavebnymi firmami ci mate. Ale dakujem aj tak za Vas cas..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dobrý deň, chcel by som pridať skúsenosť recenziu na stavebnú firmu ktorá pôsobí v Bratislavskom kraji. Zverili sme nadstavbu RD firme Eurostyll ,( ktorú už konateľ predal a otvoril si novú HK m..., so sídlom v Bernolákove), stavebná firma nedodala stavebný materiál, nedodali ani stavebné práce - jedné čo rozobratí strechy RD sa snažil konateľ neustále nezmyselne navyšovať celkovú cenu nadstavby na čo sme nepristúpili, tak sme si vypočui ako NÁM tečia do domu, oni pracovat budú až keď podpíšeme nezmyselné navýšenie sumy, napriek podpísanej zmluve o dielo. Nakoniec sme ich museli vyhodiť zo stavby keďže vznikla neúnosná situácia so vzniknutou dlžobou a škodou 21.000.-eur čo nám mala stavebná firma vrátiť( vyčíslené súdnym znalcom). Samozrejme po naťahovačkách s konateľom H.K. sme boli núztení to riešiť súdnou cestou. Samozrejme súd sme vyhrali napriek zastrašovaniu svedkov , ktoré bolo zo strany konateľa stavebnej firmy. Kým celý proces prebehol tak stihol stsarú stvebnú firmu predať a otvoriť si novú a samozrejme neváhal robiť si reklamu aj NAŠOU nadstavbou ktorú NEREALIZOVAL a odfotil si ju z ulice z hlavnej cesty, ( nakoniec to musela dostavať iná stavebná firma!) - za čo už novootvorenej firme HK m... udelila SOI prvú z viacerých pokút za nepravdivú reklamu. Po absolovovaní súdneho procesu a právoplatnosti rozsudku bola reakcia konateľa H.K. citujem: Ja som už firmu predal ja nenesiem zodpovednosť ( Verí že sa zbavil zodpovednosti za to čo napáchal mladej rodine predaním starej stavebnej firmy keď si uvedomil že nevyhrá súdny proces). Dajte si na nich pozor. Toľko naša skúsenosť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?