Rozpočet na rekonštrukciu staršieho RD

Profilova fotka
Dobrý deň, viete mi prosím napísať, koľko by mohla stáť rekonštrukcia staršieho RD, ktorý je jednopodlažný? Úžitková plocha je 80m2, treba určite porobiť: omietky, chceme znižovať strop sadrokartónom, tak isto aj steny "obaliť" z vnútra sadrokartónom, podlahové kúrenie spraviť, nová komplet kúpeľňa - od umývadla, vane, obklady, wc, sprcha,..Ďalej zbúrať jednu priečku, urobiť krb, spraviť prieduchy do izieb, meniť podlahu, kuchyn.linka, kanalizácia, studňa. Viete mi prosím napísať, koľko by to celé mohlo stáť? S akými peniazmi máme približne rátať? Prípadne viete aj o nejakej nie moc drahej firme, ktorá by nám to všetko vedela spraviť? Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@silwije to je dosť rozsiahla práca, záleží či firma, živnostníci alebo svojpomoc, ale pod 30 sa ťažko dostanete.
Odpovedať
@silwije Ahoj. Z baráku nezůstanou bez změny a ni obvodové stany ? Já to vidím dost černě. Počítejte skoro tolik, kolik by stál nový barák. Když zavřu pevně obě oči, tak se pod polovinu nákladů na nový barák nedostanete. Vy to budete dělat dodavatelsky, takže tam vidím odhad jana45 za naprosto minimalistický. Podle mě to bude kolem 50.000 Eur a více. ;-) PS A co okna, ta máte dobrá ?????
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem velmi pekne za odpovede..no ved to aj ja si myslim, ze pod 30 sa nedostaneme. Obvodove steny ostanu, bude sa robit len stop, a omietky.. Okna a strecha su menene :-) Tak aspon tam sa usetri.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?