Rozpočet na prerobenie podkrovia rodičovského domu

Profilova fotka
Máme možnosť podkrovné bývania na dome mojej maminy... je to vlastne dvojdom v tvare L ka. Je to plocha cca 160 m2. Jedna časť je v strašnom stave ako stará povala tá druhá časť je novšia a už čiastočne zateplená. S manželom nemáme ani tušenie koľko by to mohlo stáť. Bude to potrebné komplet zatepliť strechu( je na nej nový plech)minimálne 5 strešných okien, vyrovnať podlahy vymyslieť kúrenie naťahať vodu elektriku...priečky zo sadrokartónu na 5 izieb...chceli by sme čo najviac ako to budeme schopní svojpomocne. Koľko asi by to stálo? aspoň orientačne...ďakujeeeem za rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kredit ďakujem za odpoveď ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@machavka na takúto prestavbu potrebuješ projekt a povolenie. Projektant ti vyráta koľko to bude stáť. V prvom rade ti treba statika. Držím palce... ;-)
Odpovedať
@machavka my prerabame aj podkrovie, cca 80m2 .. beton, poter, zateplenie, sadrokarton na povaly, tehly na priecky nas vysli okolo 5tic. E .. kurenie sme prerabali komplet v celom dome, tiez elektrinu a aj novu strechu, takze to k tomu neratam .. plus lepidlo, sietka, omietky, dvere, okna, dlazba, farba cca 3tis. .. co sa tyka projektu, je potrebny, iba ked budete menit tvar strechy - co vy asi nejdete .. aspon nam to tak bolo povedane a aj sme mali projekt v podstate iba na strechu, takze neviem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?