Prerábka horného poschodia domu na samostatný byt

Dobrý deň. S manželom sme sa zhodli natom, že si u roičov prepobíme horné poschodia na samostnanú bytovú jednotku s vlastným vchodom. Robil to už niekto? Potrebovali by sme nejaké nápady a tiež asi preibližnú cenu rozpočtu. Z domu pojde dole celá strecha a budú sa dvíhať aj mury, kedže teraz sú tam stropy zospadované. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, no my sme to urobili, a strasne sme to olutovali! Ak budete dvihat mury, ostanete sa na taku cenu,ako novy dom,to mi ver! My sme len dali novu strechu, okna, novu kupelnu, pristavali sme vchod ,a dali sme nove dlazby a stalo nas to okolo30 tis,a to sme robili svojpomocne,a netahali sme ziadne mury,lebo sme mali poschodovy dom a so vsetkym. Podla mna mozete ratat okolo 50 tis. A este nebudete mat to sukromie, ktore by ste mali v dome...A ak este mate surodencov, ktorych treba vyplatit, tak sa to uz vovec neoplati! My tak zijeme 13 rokov a ideme stavat dom! Naozaj si to rozmyslite, aj ked mate zatial dobre vztahy s rodicmi! Vela stastia pri rozhodovani!
Odpovedať
Prepacte baby, ale FREZIA trochu odveci, jej ides radit 50K za nadstavbu a pritom ani nevies aky ma dom, v akom je stave a pod. RIKA ak chces vediet serioznu ponuku tak sem daj nejaky podorys, rez a fotky alebo mi napis sukromne a mozem ti poradit a pomoct s cenou.
Odpovedať
My sme tahali mury len v obyvacke, taky vikier s oknom, samostatny vchod s tocenymi schodmi na druhe poschodie, obyvane boli povodne 2 izby, wc, chodba, to sme trosku pomenili dispoziciu, nova vznikla obyvacka, chodba a kupelna, vsade nove stierky, podlahy, 2 stresne okna, 1 obycajne, 1 vchodove dvere a podla narocnosti tych 30-50 tis. je asi cena, s ktorou treba pocitat....a je pravda, treba do toho zahrnut aj s vyplatenie surodencov a poriadne si porozmyslat... :-)
Odpovedať
Ďakujem za radu už sme to rozbehli no tak uvidíme ako to dopadne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?