Poplatky

Môžem vás poprosiť pri podpisovaní zmlúv na overenie sa platí koľko ? Či je to všade inak nemám čas to študovať pri dvoch malých deťoch vopred ďakujem za každú odpoveď
Odpovedať
ja som platil podla poctu stran.
Odpovedať
Profilova fotka
Je to vsade ine ale zalezi aj od toho kde si to das overit. Ked si to das u nejakeho notara tak ta to vyde trochu viac ale napriklad u nas sa to da aj na mestskom urade a tam to stoji menej, uz si presne nepatam kolko ale to bolo nejakych par eur. Takze byt tebou sa idem najprv spytat na mestsky ci sa to u vas a ak hej tak mozes celkom pekne usetrit :-)
Odpovedať
@mariapuskasova Overenie čoho? Podpisu? Platí sa u notára za každé overenie podpisu, nezávisle od počtu strán. Cena je u notárov zhruba rovnaká. Lacnejšie je to na matrike, ale tam ti nemusia zmluvu zviazať. Tam len overia podpis. Ak overuješ kópiu listiny, tak sa platí podľa počtu strán.
Odpovedať
neviem odkial si. ja som toto riesila na jar. neplati sa za pocet stran, ale za pocet overenych podpisov. lacnejsie je to na miestnej matrike, ale bola som overovat aj u notara, tam je to trochu viac, ale len par centov. bolo to cca 2 - 2,5€ za podpis. @chrobak7 si ma predbehol :-) mne zviazali zmluvy aj na matrike - za priplatok. cize vyjde ta to cenovo + - rovnako.
Odpovedať
Profilova fotka
Overenie podpisu notár 2,89€, overenie podpisu matrika 1,50€
Odpovedať
@chrobak7 overenie podpisu a myslela som na matrike zmluvy si dám zviazať inde to nie je problém len cca cen som chcela vedieť aby som nebrala zbytočne veľa peňazí
Odpovedať
Ďakujem vám ja som si pripravovala pomerne viac 😁
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?