Nacenenie prestavby bytu 70m2 - to myslia vážne?

Ahojte, nedavno som kupil byt v bratislave v stavbe z roku 2008. Byt je zanovny ale dispozicia je priserna a preto som si dal firme vypracovat navrh na prestavbu. Prikladam aj obrazky so stavom pred a po + scan poloziek tykajucich sa rezie. v podstate sa bude komplet burat kupelna a presuvat sa na stranu kuchyne. Kuchynska linka bude po novom sucastou vacsej izby. Bude treba nadstavit elektrinu, k linke kde bude indukcia a aj predrazkovat steny kvoli el. pripojkam, pretoze sucasne pozicie nie su az tak vhodne. Podlahy budu tiez nove. Ked som videl tie ceny prace skoro som spadol z noh. Poprosim teda tych, ktori sa v tom ozaj vyznaju ci by sa nepozreli na jednotlive polozky a povedali mi kde je to prilis prestrelene a kolko je taka bezna cena ktoru sa za jednotlive cinnosti pyta. velmi pekne dakujem.
Odpovedať
myslim si ze je to dost a kopa nezmyselnych drahych poloziek. ale dali ste si to spravit firme. ak chcete usetrit, treba si najat overenych zivnostnikov - vodar, elektrikar, murar, buracie veci a aj ostatne co viete si spravit sam.
Odpovedať
No to máš tak, kde je veľký dopyt tam sú aj bláznivé ceny...... S takými cenami by som ich hnal kadelahsie...chcel by som vedieť či tam bude robiť stavby vedúci za 2000 eur. Rátam že nič, len príde, pozrie pofajci a odobry. Cena elektroinštalácie je ako pre rodinný dom o veľkosti 200 M2...skús to niekde inde hádam budeš mať šťastie..
Odpovedať
Bohuzial to su ceny pre Ba a je tazke najst firmu,ktora odvedie dobru pracu a za dobru cenu. Oslovte viacero firiem na zaklade kladnych referencii.
Odpovedať
chapem, ze je to cena len za prace bez materialu. je to nezmyselne vela. my sme za cca 20000 prerobili 3izbovy byt v bratislave, vratane kvalitnych materialov. v cene bolo vsetko, napr.: - vytrhavanie starych podlach, nivelizacia, nove podlahy (parkety, dlazba) - nove zarubne v celom byte - elektrika v celom byte - stierkovanie a malovanie v celom byte - kuchynska linka s elektrospotrebicmi - oblozenie kupelne a wc vratane sanity, vane a podobn - nove radiatory v celom byte - svietidla - skracovanie bezpecnostnych dveri... a mnoho som este asi zabudol. oslov inu firmu
Odpovedať
Profilova fotka
Je to nezmysel.Za tú cenu sme prerobili RD vrátane materiálu.
Odpovedať
Ako fakt ...elektrika za 6500e ?Odborny dozor za 2000 ?what ? to vyzera ako ponuka na statny tender ... hmozdiny a skrutky za 150e ? presuny su uplne top ...
Odpovedať
Profilova fotka
tojehroznevela. to aku firmu si si si vybral. radsej si pozhanaj partiu zivnostnikov,ktorytitake nieco spraviaza polovicu aj s pracou. podla mna su prestrelene vsetky polozky do jednoho. isto by som sa s nimi uz ani nekontaktoval, bo uvidis, ze aj za to si vypytaju
Odpovedať
Profilova fotka
Strata času strávená ochranou majetku?To tam budú mať vlastného sbskára?Bože to čo máte za ponuku.To by som normálne nahlásila niekde.To nie je ponuka.To je nehoráznosť.
Odpovedať
a to su ceny bez dph.jedine odvoz odpadu je len mierne predrazeny,inac cele zle.
Odpovedať
Ta elektrika za 6k je uplne sialena na ojeba.. zakaznika, fak klima to iste. Dovoz zamestnancov? Preprava materialu a potom este prenos hmot?
Odpovedať
daj meno firmy, lebo je to cisty PODVOD a ten kto takuto cenu zaplati, mali by ho zbavit svojpravnosti. resp, rovno sem dam svoje cislo uctu, a prosim 1000eur za tento prispevok, a priplatok za leketrinu na pc 666eur... dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
dost vela. Za mna je top ta ochrana nabytku, vytahu, okien. paska na oblepenie stoji do 2 eur podla hrubky, na takyto byt ich budes potrebovat max 4 a zakryvacie folie su rozmery 4x5m za 2-3 eura. Do vytahu hodia urcite stare lno, ktore pouzivali aj na inych prerabkach, pripadne lino meter stoji najlacnejsie 6-7 eur. Aj tie stavebne prace sa mi zdaju dost vysoke polozky, ale na BA budis, ak je to aj s robotou. A klima je tiez predrazena podla mna. Ked sme v 2005 prerabali byt, tak si za vynesenie materialu na 4. poschodie bez vytahu pytali majstri 28000SKK. Tak sme to s muzom ponosili za 1 vecer hore sami
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?