Koľko vás stálo energetické posúdenie stavby?

Dobry den prajem, viete mi niekto povedat, kolko asi tak stoji energicke posudenie stavby, ktore treba ku stavebnemu posudeniu???dakujem pekne za odpoved. :-)
Odpovedať
oprava povoleniu nie posudeniu :-)))))
Odpovedať
Profilova fotka
my sme to mali v ramci projektu to nam dal projektant... a stal nas projekt dokpy aj so statickym a proptipoziarnym posudkom a aj tym energetickym komplet 25 000sk. A znameho vsetky tieto projekty vysli spolu na 15 000sk, robil mu ich iny projketant, ale to sme sa dozvedeli uz ked sme mali vsetko :-( . Takze to mas rozne...
Odpovedať
my sme mali projekt z katalogu a neobsahoval to tak preto chceme vediet kolko to asi priblizne stoji??
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj tak ja som to tiež k projektu dala robit lebo to tam nebolo a myslím že 1500sk sme platili,papa
Odpovedať
Profilova fotka
Luciac - my mame tiez katalogovy dom a zhaname cloveka na vypracovanie energetickeho certifikatu, zatial sme nasli najlacnejsieho, ktory je to schopny spravit za 7 000 - 7 500 Sk. Viete niekto o lacnejsom? :-) BB, ZV, ZH, PD. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, neviem ci sa nemylim ale cena energetickeho certifikatu tusim zavisi od velkosti a typu stavby. Ale fakt berte tuto info s rezervou, dufam ze sa vyjadri niekto kto to vie potvrdit alebo vyvratit. Ak je to tak, tak potom nema zmysel porovnavat kto kolko zaplatil za energeticky certifikat. My sme za 4podlazny dom o rozlohe 9x12m (2 bytove jednotky a suteren) platili 15tisic v BA.
Odpovedať
no tak to je ozaj rozdielne, my mame ponuku za 3 tisic a zdalo sa mi to vela za par A4 papieru :-|
Odpovedať
Profilova fotka
No pokial ja viem ked som to pred rokom riešila ten certifikátsa robí až po vystavaní aked sa ide kolavdovat!!!!!!!ja som musela len dat niečo už neviem ako sa to volalo tomu pánovi čo tiež robí energ.certifikáty urobit to bolo na projekt posudenie a platili sme 1500sk,ten pán je zo ZM!!!!!!! Ved projekte može byt uplne niečo iné uvedené ako ked sa dom postaví,napr:materila sa može menit,tzateplenie,atd:
Odpovedať
ano ja viem, ale chceli to od do mna na stavebnom urade, ze nam este chyba energicke posudenie domu, tak neviem ci kazde mesto ine pravidla :-)
Odpovedať
a este som zabudla to nie je certifikat, len energicke posudenie domu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ten certifikát budeš potrebovat ked postavíš dom a budeš kolaudovat vtedy a toto čo ti treba tak zato som dala tých 1500sk,a odkial si?
Odpovedať
ja LM
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
oh to je daleko
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?