Koľko stojí platňa na dom 170 m2?

Profilova fotka
Ahojte chcem sa spytať kolko nás asi cca vyjde platňa na dom na 170m2, jednoduchy obdlžnik, na rovnom teréne, v okrese Nitra. Neviem totiž či nám vyjdu financie ešte tento rok na to alebo musime došetriť a riešiť o rok s hypo. Dakujem veľmi.
Odpovedať
@vacica59 googluj...ceny zacinaju zhruba pri 65eur za m2 pri rovnom terene a jednom rade DT-ciek :-) cize cca 11000
Odpovedať
Do 13000€.
Odpovedať
Profilova fotka
nemali by ste sa obrátiť na dodávateľa? Tie predošlé ponuky nemusia byť reálne.
Odpovedať
@jan45 suhlasim. tiez ked sme zacali som takto citala vseliake ceny vytvorili sme si my nasu cenu a nakoniec to bolo ovelaaaaaa viac nez sme pocitali. tieto ceny su zavadzajuce...
Odpovedať
@vacica59 koľko izieb plánujete?to vychádza min 3 detské alebo pracovňa na podnikanie
Odpovedať
Profilova fotka
@duzu projekt mam v albume. :-)
Odpovedať
@vacica59 dajte si to nacenit tomu, kto to bude robit. Nikto tu na nete vam neda odpoved. Zalezi to od XY faktorov, plocha je len jeden z nich. Nic tu nikto nevie o podlozi, podmienkach na pozemku o vzdialenosti betonarky, cene betonu u vas, nikto nevidel projekt vasich zakladov.. Vsetko su to tu len dohady, realita je uplne uplne ina.. My sme boli napr. zhrozeny cenou, ktoru sme dali za zaklady, lebo sme tu citali, ako ich niekto postavil za 100 000 korun slovenskych. Lenze ked sa na to pozeram teraz z odstupom, tak mi je jasne, ze preco to tolko stalo. Nase podmienky boli specificke a tieto kecy na nete mi sposobili len zbytocne stresy a dohady..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?