Koľko stojí likvidácia azbestovej strechy domu?

rod.dom
Odpovedať
Profilova fotka
pusti tam zo desať cigánov :-D a uvidiš
Odpovedať
ak to chces oficialnou cestou a so spravnym uskladnenim, bude to riadna palka. Sam rozobrat, dat nakopu a prisli by ti to zobrat ako nebezpecny chemicky faktor na specialnom aute a v ochrannom gumenom obleceni, kedze azbest je PREUKAZANY KARCINOGEN. My sme za necelych 100 kil likvidacie chemickych faktorov, medzi nimi aj azbestu, platili myslim okolo 600 eur. Ak sa rozhodnes ist oficialnou cestou, tak potom cez Detox Banska Bystrica, ti to robia legalne a azbest zneskodnuju tak, aby sme ho v konecnom dosledku nedostali do tela my alebo nase deti. A patria medzi najlacnejsich. Bojim sa len, ze ked uvidis vyslednu cenu, tak to nahadzes do kontajneru a nebudes sa viac starat o to, co sa s touto nebezpecnou latkou stane.
Odpovedať
informoval som sa vo firme ktora sa tym zaobera a je to17eur za m2.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ahojte, to co tu citam je sila, tak strechu si mam rozobrat, pricom adekvatne ochranne oblecenie na to nemam a potom si pride nejaka firma v specialnych oblekoch a mam im zacvakat take prachy??? to mam fakt vyuzit navrh od havaja????
Odpovedať
Profilova fotka
Zoznam právnických osôb a fyzických osôb – podnikateľov oprávnených odstraňovať azbestové materiály zo stavieb http://www.uvzsr.sk/docs/info/ppl/zoz...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?