Koľko stojí bungalov 1074 od Euroline?

Profilova fotka
dobrý den chcem spustiť diskusiu o finančnom rozpočte na tento dom.rád by som bola, keby reagovali ludia ktorí stavajú podobný bungalov alebo tento istý pretože sme velmi zvedavý s akým rozpočtom treba rátať približne kedže už vybavujeme stavebné povolenie.za všetky názory a odpovede dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@nika007963 ahoj aj my chceme stavat tento domcek, prave riesime osadenie na pozemok a potom budeme vybavovat stavebko, tak som tiez zvedava ci sa niekto ozve :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
marika,,, ahoj stavia tento bungalov niekto na vychodnom slovensku ,? bola by som rada keby sa niekto ozval a dal aj foto poradil Dakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahoj, môj nedaleký sused ma postavený tento dom postavili mu ho za 84 000€ Ak by si chcela zozeniem kontakt na tých čo mu to stavali.
Odpovedať
@nika007963 cena zalezi od toho - ake murivo budes davat, ake bude hrube, aku kritinu tam budes davat, ake zateplenie a izolacie a ake hrube, ci budes robit strop keramicky alebo dreveny, ake bdues robit kurenie, ci budes robit krb a hlavne, ci to budete robit sami, cez zivnostnikov alebo na kluc, ake okna tam date atd atd. A ake ceny si na toto vsetko budete vediet vyjednat. Nas to vyjde do podoby, ze sa tam uz bude dat byvat okolo 90000. Ale ak budete setrit a kupovat lacnejsie materialy, vsetko robit uplne svojpomocne s rodinou a kamaratmi, tak sa do takych 70 000 - 75000 mozete zmestit.
Odpovedať
@nika007963 jeeeda, az teraz som zitil, ze ta otazka je uz vyse roka stara :-)
Odpovedať
@marika11111 áno my staviame MI
Odpovedať
Profilova fotka
danken234 a vy jste stavěli svépomocí nebo firmou?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte my staviame tento dom. kuk do albumu :)
Odpovedať
@verkuska Da sa povedat, ze svojpomocne. Ale prakticky tak, ze sme si materialy zohanali sami, ale takmer vsetko robili zivnostnici...
Odpovedať
No tiež sa mi páči uvažoval som nad nim od eurolineslovakia ale ta cena ma zarazila, ale našiel som http://www.denystav.eu/products/bunga... a cena je úplne o niečom inom. ma niekto skúsenosť s tou firmou?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?