Koľko ma bude stáť tento dom?

Bol by bez pivnice a bez garáže. Širka 6m, dlžka 12,5. Pozemok mám taký aký je, čo na to vravite??? :-)
Odpovedať
Zabudol som, malo by to byť svojpomocne, plus nejaky šikovný ORAVEC.
Odpovedať
@stanley83 :D oravaci su drahší ako blaváci, aby si sa neprekvapil :-p
Odpovedať
@ivamarr Nebudu ti tvoji blavaci v skutocnosti oravaci, ktori sa len prisposobili miestnemu trhu? ;-)
Odpovedať
@stanley83 Cena bude + - taka, kolko budes ochotny do toho investovat.
Odpovedať
Bez projektu nie je mozna kalkulacia, ja mam podobny cena asi 84000,- svojpomocne
Odpovedať
Projekt prave robia, bude dokonceny tak za dva tyzdne, Dušan 84000€ myslis kompletku?
Odpovedať
tak na tento som aj ja zvedavá, bo my máme podobný pozemok
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Pekny domcek..prosim mohol by si mi poslat vnutornu dispoziciu? Na mail martin.gaal76@gmail.com..? Tiez uvazujem nad podobnym..mam uzky pozemok..zatial mam vyhliadnuty projekt rebecca..ale pokial by bola tvoja dispozicia zaujimavaisiel by som do podobneho.
Odpovedať
ideme stavať podobný - 6x13,5 , len s plytkou sedlovou strechou. Rozpocet cca 100 000. Len nenaraz na nejakeho sikovneho uradnika, lebo nam pred par dnami vysvetlil, ze sa nejedna o jednoduchu stavbu, preto nam nemoze zlucit uzemne so stavebnym, nemozem to stavat svojpomocne, na projekte potrebuje cervene razitko namiesto modreho a na statike zelene.
Odpovedať
Profilova fotka
@lacoj je to jednoduchá stavba, v prípade jasného územného plánu by mohli zlúčiť konania, ale stratili by na poplatkoch, stavať môžete svojpomocne,ale potrebujete razítko stavebného dozora (to potrebujete aj tak) a projekt musí potvrdiť autorizovaný architekt. Ak by vrch bolo podkrovie, nemusí.
Odpovedať
keď som podával žiadosť o zlúčené stavebné s územným, tak mi všade (starosta a aj stavebný úrad) hovorili, že to pôjde spolu. Po dvoch týždňoch sa mi ozval úradník, čo ma dostal na starosť a povedal, že to nezlúči, lebo sa o jednoduchú stavbu nejedná. Nedá sa s ním pohnúť. Včera mi napísal "Keďže vo Vašom prípade nejde o jednoduchú stavbu, nie je možné stavbu uskutočňovať svojpomocne. Stavebný dozor mi teda dokladovať nemusíte. Môžte (nemusíte) mi uviesť meno dodávateľa – ku stavebnému konaniu". Problém mám s tým architektom, lebo projekt mi robil projektant s modrou pečiatkou a vyzerá to tak, že budem musieť zohnať architekta, čo sa pod môj projekt podpíše (orazí).
Odpovedať
@lacoj v stavebnom zakone je jasne definovane co je jednoducha stavba a co nie. Bud to tvoj projekt splna alebo nie. Uradnik o tom nerozhoduje ci to je jednoducha stavba alebo nie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?