Koľko ma bude stáť hrubá stavba tohto projektu?

Chcem sa opytat kolko by ma vysla podla vas hruba stavba s oknami a vchodove dvere . Planujem stavat s tehly hrubka 30 - 35 cm rovinny pozemok , sedlova strecha , eurookna . dakujem pekne za vase nazory
Odpovedať
Profilova fotka
@manocvik môj názor do 35tis.by si mal hrubú stavbu s ako si písal.palka bude akurát to okno v obývačke. Odporúčam francúzske. Myslím ze tam bude terasa. Izba Vedľa kúpeľni si žiada bvere do kúpeľne. Môj názov. V spálni je prístup do kúpeľne. To je pecka.prajem krásne stavanie snov.
Odpovedať
Profilova fotka
naco su vam tri WC?
Odpovedať
diky za komentare ...aj moj odhad bol do tych 35 tis a tie okna aj planujem dat francuzske ...a tri wc su tam preto lebo to s chodby je pre navstevy a ked budem volaco robit v zahrade a to v hlavnej kupelni je pre deti a to zo spalne je pre nas tak asi preto :D
Odpovedať
@mucikovci my mame v plane tiez 3 wecka.....mame 3 deti a ked sa vsetci teraz rano /zatial pri jednom/ stretneme pri kupelni, je bitka.....
Odpovedať
aj tento ma rad toalety: http://www.youtube.com/watch?v=npEwra...
Odpovedať
jasne ved tie wc su dobre ked su rozdelene po dome a kazdy ma to svoje :D ale volako sa nam ta hlavna tema zvrhla na wc ale ja som skor chcel vedet vas odhad na cenu hrubej stavby ...
Odpovedať
@manocvik fú ha, to asi nenavrhoval projektant, však? od 20 do 50, ale keď budeš "šikovny" tak možno aj viac :-) načo je dobré toto strieľanie? Na základe tej škice sotva niekto určí čo i len približnú cenu. Akurát sa navnadíte na nízku cenu a potom budete mať hlavu v smútku.
Odpovedať
@slavoslav priklanam sa k odpovedi. Takto to asi nepojde. Neuviedol, ani, ci svojpomocne, alebo firmou ... Bude to vsak viac, ako 25.000 urcite. ;-)
Odpovedať
@manocvik z jedného komentáru nemôžeš usúdiť že to tak bude do 35 tis ( ak stavia rodina, alebo moc lacný materiál tak hej) Ja odhadujem skôr do 45 tis.
Odpovedať
asi od veci, ale vtlačte ten výklenok (jedáleň) do plášťa domu, nerobte výčnelky... myslím, že by ste si mohli urobiť rozpočet: podľa projektu objem betónu, počet DT, roxory, tehly, resp. porobetón, okná, preklady, krov s krytinou... to sú lídri rozpočtu hrubej stavby, na to sa dajú zohnať cenové ponuky, síce vám to potrvá dlho, ale aj o tom sú prípravy
Odpovedať
volaco by som chcel robit svojpomocne a mal by nam stavat znamy murar tak hadam to nebude tak drahe
Odpovedať
Profilova fotka
@manocvik Hruby odhad: 45 - 50 tis. €
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
náš domček doteraz nevyšiel na viac ako 40,000 Eur. Už, v ňom bývame, hoci ešte nemáme podkrovie hotové, ale všetko okrem strechy, bagrov, domiešavača sme si robili svojpomocne.
Odpovedať
@mucikovci A kolko ma vás domček metrov štvorcových úžitkovej plochy ???
Odpovedať
Profilova fotka
zalezi kolko clenov rodiny pocitate? ale podla mna, kupelne a wc, prilis vela miesta. vo vstupnej chodbe bude mozno limitujuce kde das vesiakovu stenu, alebo skrinky na obuv a podobne, kedze z oboch stran mas dvere. to male wc by som zrusil a dal ho do technickej napravo. spajza prilis mala na rodinny dom. skus si nahodit priecky na normalnu sirku, lebo to moze hned vyzerat inac. vsade a hlavne na obvodovych mas slabych 20cm, co je nerealne. pri realnych prieckach sa bud zmensi priestor dovnutra alebo natiahne dom do este vacsich rozmerov. dvere do spajze pripadne do technickej by som riesil ako otvarave a nie posuvne. este dolezite je urcit orientaciu stran.
Odpovedať
Profilova fotka
@manovcik cca 140m2. uplne presne neviem.
Odpovedať
Profilova fotka
@manocvik nas domcek ma podorys 100 m2 a obytnu plochu 155 m2. apropo to wc nebolo myslene v zlom.len mi to prislo vela.:)
Odpovedať
@mucikovci v pohode ved niekomu sa to zda vela niekomu nie ale to je vec nazoru :D my budeme mat uzitkovu plochu 153 m2 tak hadam sa nam to podari postavit za prijatelnu cenu :D a vy ste stavali svojpomocne alebo dodavatelsky ??
Odpovedať
Profilova fotka
@manocvik vsetko sam. obcas dolsi kamosi na betonovanie a murovanie. na tazke prace co sam nespravim. a strechu sme si dali spravit. toto neviem robit. ale za tu cenu co strechari opytali by som to ani nerobil. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?