Koľko by stála prístavba z videa?

Na nete som nasla tento video, a strasne sa mi paci tato pristavba!!! http://www.mojevideo.sk/video/10c56/v... vedel by niekto povedat kolko by stala takato alebo podobna pristavba, aspon orientacne. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Pan projektant nedomyslel stastne napojenie noveho domu so starym. Uprimne lutujem majitela, voda a sneh sa mu bude drzat v novom uzlabi pri dome. Dost nestastne riesenie, co uz.. Cena pristavby sa odvija od velkosti a toho, co tam bude. Cena sa moze pohybavot ako cena projektu za dom.
Odpovedať
@plamen dakujem za odpoved. momentalne zijeme u rodicov, ale planujeme riesit byvanie na jar. momentalne mame 3 moznosti, 1.kupa 4izb bytu, 2.pristavba k domu, podobna ako tato, v zadnej casti domu by byvali rodicia, a v pristavbe my. alebo lacny bungalow, ale ozaj lacny do 50000€ nad pristavbou uvazujeme preto, lebo by to bolo najlacnejsie riesenie pre nas.
Odpovedať
4 izbovy bungalov s plochou cca, 80m2 sa da postavit za 50.000€ na kluc, montovana verzia, neviem kolko izbovy potrebujete vy, resp. ake rozmery. cca. 55.000€ stoji domcek 5,5x11m, podkrovny, 4 izbový, uzitkova plocha 95m2 ta pristavba moze ako pisal plamen stat ako domcek, 30-50.000€, podla rozmerov a vnutornej dispozicie a vybavenia
Odpovedať
@mal0 Len s ňou bude možno menej papierovačiek. Ale byť tvojim manželom, musel by som mať veľmi rád tvojich rodičov, aby mi to stálo za to :) Cena nového pozemku (ak teda nechcete bungalow tam kde stojí prístavba len o meter ďalej) je však už pomerne pádnym argumentom. Neviem, či ju @joe13 počítal do tých 55k, ale myslím, že nie :)
Odpovedať
cenu pozemku som nepocital, bavime sa stale len o stavbe. Samozrejme argument o cene pozemku je dost zavazny. K novemu domu treba pocitat aj s pripojkami a pod, co o par tisic dvihne cenu. ako @mal0 pise, pristavba je najlacnejsie riesenie aj najmenej komplikovane ako podotkol @geroj, ist do takej pristavby je risk, ja by som do toho siel ak by dom bol moj, resp. pisany na mna. Medziludske vztahy vedia byt divoke.
Odpovedať
@joe13 @geroj samozrejme, dom by bol prepisany na mojho manzela, inak by sme sa do toho ani nepustili :-) Ta pristavba sa mi paci, je to relativne lacne a rychle riesenie, nemusime riesit pripojky, pozemok, atd.... A podla nasho rozpoctu vyjde ta pristavba cca.35000€+-3-4000€. @joe13 potrebujeme 4 izbovy dom, spalna, 2 detske izby, obyvacka, taka je predstava.to co sme pozerali, tak najlacnejsi dom stoji 60000-70000€ na kluc, samozrejme bez zariadenia. a my mame tak asi 35000€....
Odpovedať
@joe13 rozmer pristavby tak 4,5mx9m....
Odpovedať
teoreticky sa to v tej cene postavit da. Chcelo by to hodit na papier a podla nejakeho nacrtu spravit orientacnu cenovu ponuku. Urcite by ste usetrili, keby ste si cast prac vedeli urobit sami. Pisnem ti do IP.
Odpovedať
@joe13 dakujem.
Odpovedať
@joe13 vedel by si poslat link, kde najdem 4izbovy bungalov na kluc za 50000€? dakujem.
Odpovedať
@mal0 Ja som nasiel takyto http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-... ale aby si sa zmestila do 50000€ urcite by si musela riesit veci aj svojpomocne.
Odpovedať
@mal0 Vlastnícke vzťahy sú jedna vec a medziľudské druhá :) Ja viem, že rodičov máš asi rada a nevidíš problém v tom, že ich budeš vídať každý deň, ale zažil som niekoľko párov, ktoré to riešili podobne a zistili, že rodičia sú fajn, len do určitej miery spoločne stráveného času a že ponorková nemoc sa netýka len ponoriek :) Ale poznám aj páry, ktorým to vychádza a vyhovuje, takže je to o vás štyroch hlavne. Držím palce ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?