Koľko by stál malý nákladný výťah?

Dobrý deň. Chcem sa spýtať, či máte predstavu, kolko by stál malý nákladný výťah, taký MAX do 100kg. Chceli by sme ho do nasho domceka, ktory planujeme zacat stavat uz coskoro. Chceli by sme maly výťah z garaze do obytnej casti, takze trasa asi do 3m, viac nie.. Nikde na internete som cenník nenašla, tak skúšam šťastiu tu, či náhodou nemáte s niečim podobným skúsenosť. Ďakujem za každú reakciu.
Odpovedať
Profilova fotka
@stavitelka85 Ja som sa nedavno bavil s jednym zakaznikom a spominal ze ho to stalo 30 000€
Odpovedať
Profilova fotka
a načo ma služiť a aky velky
Odpovedať
30 000€ je dost... havaj - tak predstavovala by som si ho velky tak 1m x 1m x 1m, nosnost MAX 60-100kg a sluzit ma na vynasanie napr. velkych nakupov z garaze do obytnej zony, alebo prenasanie potravin z/do obytnej zony z/do pivnice... napriklad.. proste ako vypomoc, aby sme nemuseli vsetko prenasat po schodoch alebo okolo domu.... zatial len googlime nejake moznosti... informacie..
Odpovedať
Profilova fotka
@stavitelka85 tak potom ti bude asi stacit nakladny co pouzivaju restrauracie ked maju kuchynu v suterene. Daj si do GOOGLE gastro vytah.
Odpovedať
@stavitelka85 pred 3 rokmi ponuka - 10.000E vytah, 2000 montaz a servisna sprava s tym ze kazdy rok ho treba kontorolovat a mat o tom zapis. Na obycku plosinu na kladku s jednoduchym tlacitkom hore-dole revizie netreba.
Odpovedať
@stavitelka85 jeden byvaly kamarat od mojho muza ho ma - vedeny z garaze do chodby a na poschodie a tiez ho to tusim 15.000 Eur vyslo ale spytam sa muza
Odpovedať
ramoon - dakujem za radu, hned popozeram.. uprimne, mala som (očividne milnú :) ) predstavu, že je to investícia tak 3000, max. 5000e.. rovnako nas napadlo riešenie s nakladnou plošinou (teda skôr plošinkou).. dakujem atlaska.. bejby29, ak sa Ti podari zistit velkost a cena, budem rada ak dáš do tejto diskusie info.. dakujem.. 8-)
Odpovedať
@stavitelka85 urobte si aspon sachtu, aj ked ho hned nezrealizujes, neskor sa vzdy bude dat.
Odpovedať
sprav si sachtu a jednoducho kladka a elektricky navijak za 100eur, zelezne lano, trochu sikovnosti manzela a mas doma poskladany kvazi vytah za cca 250e
Odpovedať
dakujem za užitočné rady, nápady.... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@stavitelka85 Ahoj. Chcem sa po case spytat, ako ste to v domceku poriesili s tym vytahom. presne neico podobne o com si tu debatovala si predstavujeme aj my. Dakujem
Odpovedať
Skuste na google pohladat el.vytah gude v obrazkoch. My ho pouzivane na stavbe. CENA do 100 eur.Urobit sachtu zo sadrokartonu,namontovat kolajnicky a debnicku na naklad a do 250 € mate vytah ako lusk.Ma to automaticke vypnutie ak dosiahne vrchol.Ovladanie by bolo iba z garaze.Kabel ma 10 metrov.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?