Koľko by nás vyšla rekoštrukcia domu robená firmou?

Zdravim :) Chcela by som sa opytat, podla vasich skusenosti, kolko by nas vysla stavebna firma, na komplet. rekonstrukciu starsieho rod. domu (100 m2)
Odpovedať
asi tak zeby si len kusok doplatila a mas novostavbu, alebo by si preplatila a bola by novostavba a este by sa aj zvysilo =-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tento stál 50 000€. http://www.modrastrecha.sk/catalog/ve...
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem koľko to bude stáť, ale prajem ti aby si našla serioznu firmu a nie nejakých odrbavacov, veľa šťastia :-)
Odpovedať
@marcella6 Velmi nespecificka otazka a ani len stavebne firmy ti nedaju odpoved. Nacenenie prebieha po obhliadke a dohode, ako to chcete. Ale v principe je to tak ako pise @creator - ak je v zlom stave, oplati sa skor postavit nove a este aj na zariadenie vyjde. Ak je v stave dobrom, aj tak sa viac oplati postavit novy dom. Pokial teda nejdete cestou historickej rekonstrukcie, ale to by si sa asi nepytala na cenu, lebo to stoji ako zopar novych domov dokopy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marcella6 Rekonstrukcia sa tyka iba interieru alebo aj exterieru? Podla nasich zrealizovanych projektov viem podla blizsieho popisu aspon priblizne napisat cenu, aby si vedela radovo v akych cenach sa taketo prace pohybuju. (pre blizsie info a rozne know-how IP) Zuzana
Odpovedať
a toto sa ako podarilo ? :) je to super. http://mojdom.zoznam.sk/gl/175203/120...
Odpovedať
@valik111 je to síce krásne, aj ja som na to natrafila, ale myslím, že nereálne, min. len na okná sa čaká cca mesiac a tie ceny sú neuveriteľné, akoby ani nenakupovali na slovensku... :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak to by som si pozrel ze 18t E :-D ja som zatial zvladol len strechu, strechu na garazi, strechu na kolnicke, okna objednane, kurenie naplanovane...plus priecky dolu a podobne a zatial ma to stalo asi 20 000.... asi som dakde spravil chybu :-D
Odpovedať
@valik111 Tak ti museli mat sakra dobre znamosti a robotnici ich stali asi "pan boh zaplat" @antonmesaros skoda, ze nie je tam aj fotka, ako vyzeral pred tym... aky je asi velky den dom ?
Odpovedať
Profilova fotka
@marcella6 Ten dom som prerábal ja s dvomi majstrami z mojej partie + jeden pomocník môj brat.Finančne to bola jedna z našich najvydareneších zákazok.dom mal 124m2 .Majiteľ tohto domu si dal poradiť a nešpekuloval zo zbytočnosťami.Väčšinu materiálu som dodával ja.
Odpovedať
citam vase komentare.. sikovny :) Ak sa do niecoho pustime, beriem vas ako stavebny dozor ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tak ak to nie je zrúcanina tak za 20000€ sa to musí dať do poriadku, žiaden super luxus ale slušné bývanie by sa za tie peniaze dalo poriešiť.
Odpovedať
zalezi od rozsahu rekonstrukcie, ak ide len o interier ako je nova elektrika, omietky, vyrovnat podlahy tak do 10 000 sa zmestis ale ak pribudnu okna strecha, kurenie, zateplenie, fasada tak to naozaj nový sa oplatí viac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?