Kolko bude priblizne tento dom

Caute, Chcel by som sa tak orientacne spytat kolko by priblizne stal dom - prizemie (165m2), poschodie (120m2), pivnica (120m2) dokopy 405m2. Dakujem za vase odpovede ;-)
Odpovedať
@sambrasvk vela ;-)
Odpovedať
do 200,tis určiťe a dalej podľa výbavy. ;-)
Odpovedať
Dakujem za odovede, cize do 300 000 by som zmestil bez vnutorneho vybavenia ?
Odpovedať
@jrm66 200 ?! snívaj ďalej,iba ak hrubá stavba.
Odpovedať
Profilova fotka
@sambrasvk Prečo všetci zakladajú takéto témy bez potrebných informácií, potrebujeme aspoň vedieť ako vyzerá pozemok rovina alebo kopec ako je to z napojením sa na siete s čoho chceš stavať neuškodilo by to ani vidieť či tam nie sú nejaké veci čo by hnali cenu hore a hlavne či to chceš robiť svojpomocne alebo firmou na kľúč. Pri odhade 900 eur/m2 čo je taká cena lacnejšej firmy alebo keď niečo urobíš svojpomocne plus tie pivnice trocha zvýšia cenu mi to vychádza na cca 360 tisíc bez zariadenia.
Odpovedať
@sambrasvk mozno. @martosko lebo si robi srandu, alebo to nema v hlave v poriadku :-) Pri investicii cez 300tis. Sa nebudem pytat na fore ludi co pre splnenie si svojho sna mat vlastnu strechu nad hlavou su nuteni vzdat sa vsetkych svojich penazi a volneho casu a ich dom je jedina stavba s ktorou sa v zivote stretli, ale najmem si tim, ktory sa postara o to aby som ten dom mal taky aby splnil vsetky moje predstavy, nie?
Odpovedať
@marta2610 200 000 hruba stavba ty si pila? @sambrasvk Ak potrebujes taku chajdu mas hadam ludi ktori ti zistia cenu alebo si schopny sa spytat nejakej firmy kolko by stal taky dom ako chces. Ano da sa aj za 300 000 ale aj za svojnasobok podla toho aky chces. Ked pzoérek katalogove domy mas tam zhruba ceny.
Odpovedať
@sambrasvk ešte sa opýtam inak... Máš predstavu čo je 405 m2? je to viac ako 2 poschodia v socialistickom paneláku... 165 prízemie je 10x16,5m.. je to len nejaký nástrel..?? toto totiž nie je dom pre rodinu to sú dve možno tri samostatné bytové jednotky... ak si developer tak je to irelevantné, zamestnanci ti to zistia... ak si snílek tak je to irelevantné, pochopíš to časom
Odpovedať
@tvojaritka mam pocit ze on potrebuje to pochopit uz teraz aby nepadol na usta :-) je to cele nezmysel stavat takyto rodinny dom, to by muselo byt kolko clenov? A by sa tam nahanat mohli. Nedava to vobec ziadny zmysel, pridu mi tie cisla uplne tahane z prsta a vobec nie realne
Odpovedať
@tvojaritka A ak ma 300K, ktore len tak z brucha vie hodit do placu v diskusii na modrej streche, tak sa na tu modru strechu dostal omylom. Alebo ich nema, nudi sa a travi cas na sieti vo forach.
Odpovedať
1. Naco je niekomu DOM, ktory ma 400m2 obytnej alebo hoc i uzitkovej plochy? 2. Myslim, ze cena bude niekde medzi 750-1500€m2 stavby.... 3. Taketo magastavby stavaju specialne firmy a nie samostavitel... Nechapem teda danu otazku na MS.... Ja mam tri deti a mojich skoro 200m2 mi pride uz ako vyssie standard... 2xtolko....?
Odpovedať
@ivantausk niekto byva na 90 m2 niekto ja 400. MS je len pre samostavitelov? Som nevedela.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Kto má toľko peňazí na takú stavbu si môže presne dať vypočítať položkový rozpočet . Lebo jedna firma môže chcieť veľký zisk za dané práce druhá menší ... tak výsledná cena môže veľmi lietať. Záleží aj ako rýchlo chce investor stavať ...čím rýchlejšie tak je to obyčajne drahšie. Samozrejme do toho vstupuje aj cena a kvalita použitých materiálov atď...
Odpovedať
1M2 = 800-1.000 EUR, jednoducha matematika
Odpovedať
@atlaska mas pravdu, nieje. 😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?