Koľko berie stavebný dozor?

Keďže nebudeme stavbu realizovať cez stavebnú firmu, potrebujeme stavebný dozor. Nemám predstavu akú sumu mám očakávať. Vie niekto zo svojich skúseností?
Odpovedať
hlavne si vyber kvalitný stavebný dozor ktorý tam bude pravidelne chodit-a preberať všetky stav.práce. Dobrý dozor ti dokáže ušetret velmi vela penazí....
Odpovedať
nás vyšiel stavebný dozor na sumu 100,-€
Odpovedať
Stavebny dozor si moze pytat sumu do 0,7% z ceny domu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
je to vec o dohode? záleží kolko času bude tarvíť na stavbe,le viacerý beru percenta zo stavby od 3-101% ale su aj táky že to chcu od hod,doporučujem staršieho pána ktorý ma prehĺad o stav.technologiach, aide z dobov.
Odpovedať
Profilova fotka
nás vyšiel na 100eur tiež záleží či si robíte sami alebo firma ak sami tak je zbytočné do toho investovať viac ;-) ak firma tak sa oplatí odborník čo sa tomu naozaj rozumie x-)
Odpovedať
Profilova fotka
nas dozor vyšiel na 60eur.
Odpovedať
na nete som citala ze by to malo byt 0.7% z ceny domu (teda toho co si davas dozorovat). Ale ja som napriklad dostala ponuku za 2.1% ceny domu... co sa mi zda dost vela - ale na druhej strane ked my nie sme odbornici ani nebyvame v rovnakej dedine, je fajn sa na niekoho kto sa vyzna spolahnut..
Odpovedať
Samozrejme to záleži od toho, čo si pod pojmom stavebný dozor predstavujeme. Pokiaľ to má byť pečiatka na žiadosť o SP, tak 60,- € je normálna cena. Ale pokiaľ to má byť človek, ktorý bude dochádzať na stavbu pomaly denne, tak to už je iná pesnička
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
nás vyšiel stavebný dozor 70 eur, náhodou náš budúci sused, takže sem tam kukol na stavbu cez plot, ale nezasahoval, nepomáhal, nič. jednoducho 70 eur ale fakt len tá potrebná pečiatka.
Odpovedať
Mal som ponuku za 100ale len peciatka a za 500 pat navstev a dalsie za doplatok.vezmem toho za patsto a ked sa bude diat nejaka dolezita etapa tak ho zavolam!
Odpovedať
nas vysiel 100 za peciatku a kazda navsteva 20€
Odpovedať
Profilova fotka
Katalógová cena SKSI je 0,7% z ceny domu (je to cena pri max 2 obhliadkach týždenne). Cena sa ale môže zvyšovať od rozsahu prác a zložitosti objektu. Samozrejme aj od vzdialenosti alokality
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@maritn Môžem mať otázočku? Snažila som sa nájsť informáciu o stanovovaní ceny, ktorú ste uviedli aj na stránke SKSI, ale nedopracovala som sa k ničomu, tak ma zaujíma jedna vec. Je adekvátna cena 50 EUR za pečiatku a jednu návštevu, jedno žmurknutie /už po postavení, musím dodať/ pri drevenej kôlni s betónovými základmi do 25 m2? Lebo mi to vychádza pri obstarávacej cene cca 500 EUR na poplatok 3,5 EURa. Chlapík sem k nám chodí dozorovať jednu stavbu, býva vedľa v dedine. Ďakujem za radu, pekný dník, Lenka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
mna stavebny dozor vysiel flasku lepsej palenky, jeho syn mi robil projekt a ponukol sa ze mi spravi aj dozor, na stavbu chodi ked mu zavolam a ma to po ceste z prace....treba sa pytat pytat a pytat...v krcme vybavite najviac, v kostole, na kadejakych podujatiach. za opytanie nic nedate a usetrite. lebo ten vie zariadit to iny zas hento
Odpovedať
my sme zaplatili 300 eur paušálne za celý dom od základov až po kolaudáciu. Stavba trvala rok. Bol tam každý týždeň aj 2x a so stav. firmou komunikoval on, takže nás odbremenil od mnohých starostí, ušetrili sme vďaka nemu kopec peňazí, my sme boli veľmi spokojní, môžem odporučiť. ak by niekto potreboval, pošlem kontakt do IP. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nas to vyslo na 100€ ale rezirujeme si to sami,on si iba ziadal byt prizvany pri takych ukonoch ako je zaliatie deky napr. Takze platime viacej menej iba za peciatku.
Odpovedať
Nás vyšiel 350 eur, s tým, že vypočítala roupočet a panulka bude pri nás až po kolaudáciu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@sarina ahoj, poprosím kontakt na stavebný dozor do ip
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
@sarina poprosím kontakt do IP @petoalenka poprosím kontakt do IP
Odpovedať
Profilova fotka
ono je to indivindi.. ale vacsinou okolo tej stovky
Odpovedať
papierovy stavebny dozor 100e
Odpovedať
Profilova fotka
@sarina mozem poprosit lokalitu a kontakt na SD, dakujem
Odpovedať
Môj dozor si stanovil cenu 20eur/ návšteva. Dokumentáciu ma nastudovanu, u stavbárov ma náležity rešpekt a je po ruke keď treba, operatívne veci samozrejme po tel. Lokalita Senec
Odpovedať
Dobrý deň. Poznám dobrého stavebného dozora s ktorým sa určite dohodnete.Je cenovo výhodný, podľa toho čo všetko od neho očakávate. Väčšinou rieši Trenčiansky, Trnavský a Nitriansky kraj, ale nemá problém aj mimo týchto krajov. Ak má niekto záujem o kontakt pošlem do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
Budeme riesit buranie letnej kuchynky a potrebujeme na to stavebny dozor. Nasledne sa bude dostavovat miestnost k domu cca 40- 45m. Hladame stavebny dozor, teda peciatku, so stavbou by problem nemal byt... Sme z Trnavy, kolko je cena za ,,peciatku´´ na mestsky urad? Je tu niekto od fachu z okolia? Vdaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
100 € za potvrdenie k SP, viac sme ho nevideli. Ale staviame svojpomocne, co vieme robime sami.
Odpovedať
10,-/hod. Robi vsetko. Stavebny dennik, potvrdenia, kontroly na stavbe. Za dennik si za rok stavania napisal 9 hod. Je to o dovere. Hladaj na odporucanie.
Odpovedať
@patrikelias Dobry den. Dany pan patrikelias odporuca sam seba ako staveb.dozor v tomto fore, aspon keby si zmenil nick, ked uz odporuca sam seba :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
stavebný dozor musí mať akú pečiatku? musí to byť projektant, alebo stačí architekt? dakujem.
Odpovedať
@dominika003 musi to byt stavebny dozor. Projektant ani architekt nemusi mat peciatku dozora... https://verejnyportal.sksi.sk/search/...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?