Kalkulacka pre rozpocet

Profilova fotka
Viete niekto poradit vseobecnu kalkulacku (vzorec) pre vypocet nakladov na dom na zaklade zastavanej plochy a obostavaneho priestoru?
Odpovedať
1000€/m2
Odpovedať
@evka_misko nič také neexistuje, lebo ťa m2 môže stáť tak isto 700€ ako aj 1200€ a to je sakra rozdiel, ale keby ti toto stačilo tak nech sa páči. treba si dať spraviť rozpočet, možno to nebude stáť ani 200€.
Odpovedať
uff.. kde zacat, tato otazka je taka, ako keby sa niekto spytal, ako zacal zivot :) Slavoslav ma pravdu.. mna rozpocet vysiel 140eur, ale velmi vela som sa nedozvedel, ale odniekadial sa odrazit treba. a co je dolezite, dom sa da postavit na x sposobov, ale viacmenej to bude stat rovnako.. asi.
Odpovedať
evka_misko,tak ako pise slavoslav je to rozdielné a zaleži kto ti to bude robit.Ja mam 129m2 užitkovej a garaž 49m2 užitkovej a od jedneho mi vychadzalo na 750€/m2,od druheho 65O€ a od tretieho 45O€/m2.su tam velke rozdieli,to si musite sami zistit a pytat viac ponuk.Ale pre zaciatocne vypocty pocitaj so sumou 1000€/m2 a potom ked budes vyberat firmu alebo svojpomoc tak to skrešeš dole.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?