Je lacnejšia tehla, porfix alebo ypor?

Neviete mi poradiť, čo vyjde najlacnejšie?
Odpovedať
Dobrý večer, už to tu bolo miliónkrát - použite vyhľadávanie.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Porfix vyjde najlacnejsie ale tomu zodpoveda aj kvalita materialu.. :-(
Odpovedať
@blacksr hladat? Komu by sa chcelo... @kusnirova zavolam do stavebnin a spytam sa co stoji meter z kazdeho materialu a hned mam jasno... na to netreba predsa vysoku skolu aby si to clovek zistil aj sam... ci?
Odpovedať
Ja by som si asi najskôr obehala stavebniny,,predsa vedia vždy upraviť cenu,nieje vždy najlepšie pozerať hneď na prvom mieste na cenu ale aj na kvalitu. U nás vyhrala tehla aj cenou aj kvalitou, ale 100 ľudí 100chutí ;-)
Odpovedať
@majuska121 Tehla vyhrava cenou ale kolko das do omietok v porovnani s ytongom?????potom sa to vyrovna....
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som vam odporučil tehlu profi je presna takže tej omietky tam až tak vela netreba a dali mi k nej lepidlo zdarma a je ovela lepšia ako tie penove porobetony x-) x-)
Odpovedať
Ja som k Ytongu tiez dostal lepidlo...a co sa tyka toho co je lepsie ci tehla alebo porobeton tak lepsie mat porobeton ako radio-aktivnu tehlu-staci kuknut tabulky radioaktivity :)
Odpovedať
Teda konkretne Ytongu nie vo vseobecnosti porobetonu lebo v pripade Porfixu je to inak....pri tehle je radioaktivita 226 Ra (Bq.Kg-1)max. 143...pri porobetone je to max 85...a pri Porfixe to moze byt aj do 335 koli odpadu z elektrarni-popolcek atd. :-)
Odpovedať
Zbytočné je to tu riešiť každý si stojí za svojím,,mne ide o budúcnosť a nie o to kolko a čoho dám na omietky,,ako keby sa pri ytongu omietky nerobili, ale je rozdiel dať za tehlu necelé euro a za ytong 5 ečiek :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?