Holodom

Zdravím som si istý, že sa to tu už preberalo ale som nový tak by som sa chcel spýtať, či by bolo schopne postaviť holodom do 60000-65000 € taký okolo 85-100m2. chcel by som aby to robila firma. Niektoré veci si dokážem sám ako je vykopať základ alebo spraviť elektriku. Poprípade poradiť neakú firmu okolie ZC, ZH, ZV, NR. Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
Mne dali firmy na hrubu stavbu 45-50tis cenu. Tak holodom do 65 by mohol byt realny. 9x17 bungalov pultova strecha.
Odpovedať
No aha tak dufam že dobre teda chápem pojem holodom. Myslím že je to dom bez stierok a poldáh. že kúrenie voda a toto všetko je už spravene.
Odpovedať
Neviem ako firma, možno by som skúsil jednotlivé profesie (živnostníkov). Podľa môjho názoru by si sa mohol dostať na 50 tis. eur
Odpovedať
85-100m2 neni vela a rozpocet mas dobry na taky domcek. Cez zivnostnikov budes za tie peniaze mozno pred dokoncenim.
Odpovedať
No ďakujem vám celkom milo ste ma aspoň trošku potešili
Odpovedať
Profilova fotka
@bull261 Párkrát som tu videl otázky ľudí s tvojím rozpočtom čo chceli postaviť bunggalov o cca 130 m2 na komplet, akurát sa obháňali svojpomocou, ale tvoje požiadavky mi prídu reálnejšie akurát by som sa snažil urobiť čím viac vecí sám a dúfam že do tej ceny nerátaš pozemok, siete a prístupovú cestu.
Odpovedať
Nie nerátam. Chcel by som teda nejaké 3 izby + kuchyňu s obyvackou. Možno 2 kúpeľne . To je všetko. Chcel by som to dostať do štádia holodomu a potom si pomaly dorábať keď aj 2 roky. A sám možno asi vykopať základy. Platnu asi radšej niekomu nech sú poriadne odpady . Keďže s elektrikár tak to by som si vedel sám
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?