Hľadám niekoho na vypracovanie stavebného rozpočtu

Dobry den, vedeli by ste mi odporucit niekoho, kto by mi vedel vypracovat rozpocet na stavbu domu (pre banku a pre mna). Najlepsie Presovsky kraj,dakujem.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
A vedeli by ste mi zaslat nejaky vzor stavebneho rozpoctu, ci vsetko tam davate? A poprosim Vas aj cenu. Projekt uz mame, mame podany navrh na stavebnom urade kvoli povoleniu. Staviat budeme v Zupcanoch, okres Presov.
Odpovedať
Kedže to robím ako koníček, tak ceny sú ľudové... Pošlite nejaký link ako asi dom vypadá. či máte aj statický výpočet s výpisom ocele. obyčajne cena 70e - 100e, len musím vidieť čo idem naceňovať, už som sa neraz popálil... neviem aké ceny materiálov máte na východe(počítam, že dražšie ako žilina a blava) ale viem rozpočet urobiť tak, že si viete doplniť franko cenu napr za betón samostatne, za prácu samostante... dajte si rozpočet naceniť 2 - 3 firmám a viete skoro presne koľko na vás zarobia.... a hlavne, opakujem hlavne dobrá zmluva o dielo.... rozpočet obsahuje výkaz výmer - stavebná časť, viem aj cca cenu za kúrenie, elektro, sanita, ZTI.
Odpovedať
Dobry den a odkial ste? V rozpocte nacenujete aj podlahu, zarubne, dvere, omietky?
Odpovedať
som z čadce, ale veľa nacenujem aj pre ľudí, ktorých som nikdy nevidel :-) . Do ceny vám dám všetko, z praxe viem, koľko bude stáť aj elektro, voda a kúrenie. Tieto náklady mám rozpočítané podľa reálnych realizácií, kde vychádza zakaždým rovnaká cena na m2 + zdroj tepla. stačí mi projekt v pdf poslať mailom. prípadne mms- ka. veľa rozpočtárov vám nahádže ceny podľa cenníka a ani nemajú šajmu, koľko sú reálne náklady. Papier znesie všetko, však? SH
Odpovedať
@rozpoctovanie dobry den, s manzelom sme sa rozhodli, ze budeme zhanat niekoho blizsie k nam, kde by sme sa vedeli aj osobne stretnut. Dakujem vam za vasu ponuku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?