Dom na kluč za 105000 eur aj z pozemkom realne či ? Bungalov 105-109 m2

Prosím piste :)
Odpovedať
1
2
podla toho aka lokalita. na BA mozete zabudnut ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
reálne
Odpovedať
@manilla Košice okolie
Odpovedať
@mirooslav Vela či akurat ??
Odpovedať
Profilova fotka
V skromnosti akurát , otázka znie koľko máš na dom a koľko na pozemok.
Odpovedať
Pozemok 20000 eur ostatne na dom
Odpovedať
ak ti stacia cenovo lacnejsie materialy- obklady, podlahy, kurenie, sanita atd tak sa to da
Odpovedať
@munik1211 Dom na kľúč znamená čo??? Samozrejme holodom a ďalej treba pripočítať cca. 15000 na dokončenie / vybavenie, podlahy, obklady atď. / A to nehovorím o tom v akom stave bude dom. Treba si nato pozvať nejakého odborníka ,ktorý odhalí nedostatky na dome a tým môže znížiť pôvodnú sumu aj o niekoľko 1000€. Výhodou by som videl len ten pozemok ak je v nejakej zaujímavej oblasti. Ak nepristúpia na takúto kontrolu domu tak niečo skrývajú.
Odpovedať
@blackomt dom na kluc znamena ze mu ho postavia podla.poziadaviek do sfavu ze staci doniest nabytok a nasthovat sa. Nie co pises ze ides pozret nejaky postsveny dom, vsak pise ze bude kupovst pozemok. Za 80k sa.to da pri setreni.
Odpovedať
Profilova fotka
@munik1211 Pozri na moju temu, kde som pisal o dome (len dome !) za napr. 110 000 - tak sa mi tu X ludi vysmialo. http://www.modrastrecha.sk/forum/hlad... P.S. za 20 000 pozemok, to je kde v KE okoli? ja pozeram po blizkom okoli KE a tam potrebujem raz tolko na pozemok.
Odpovedať
Ahoj, uz chvilku pozeram domy a podla mna by to slo. Neviem ci chces murovany, ci montovany dom. Ale celkom pekne domy z Ytongu (aspon co som videla) robi firma Balfer z Presova. Domcek 4+1 102m2 : Komplet na kľúč – 65 000,- eur Top house, ma zase pekne montovane, a ak nechces byvat v nejakej vile, tak sa do 80 000 mozes zmestit na kluc ;-) Ak si na FB, tak si ich pracu mozes pozriet, aj sa s nimi dohodnut na obhliadke, obidve spolocnosti celkom promtne odpisuju a podla mojej komunikacie su i ustretovy a napomocny ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@m2552 skús dať link na fi. Balfer z Prešova, akosi nič nenachádzam ani na FB ani na webe. A to by ma zaujímalo, čo je to 4+1? Chcem vidieť pôdorys toho domu...a k tej cene, čo spomínaš, čistý blud.
Odpovedať
@topvideo , ja som ich nasla vdaka FB, je to asi najlacnejsi a najrychlejsi sposob reklamy v dnesnej dobe ;-) posielam link ;-) Maju k tomu tento popis: Staviame nízkonákladové murované domčeky na kľúč. Dom pozostáva zo základovej platni, muriva Ytong, strešnej krytiny Mediteran-DANUBIA, okná 5-komorové Schuco, zateplený 10cm polystyrénom, z vnútra dokončený omietkami, kúpeľňa so základnou sanitou, wc, vypínačmi na stenách, kovové zárubne a drevené dvere v každej izbe, vymaľovaný vonkajšou omietkou pripravený k okamžitému bývaniu. Vykurovanie je nízkoenergetické elektrickými radiátormi. K domu sa odovzdáva kompletná revízia elektriny a kominového systému.. Pri vážnom záujme možná obhliadka domčekov.. (Prešov - Košice) 2+1 63m2 : Komplet na kľúč – 50 000,- eur 3+1 88m2 : Komplet na kľúč – 60 000,- eur 4+1 102m2 : Komplet na kľúč – 65 000,- eur 5+1/6+1/110m2-120m2 = cena DOHODOU. Výstavbu zabezpečujeme po celej SR. Bližšie informácie : lacnydomov@centrum.sk Pri vážnom záujme volať : 0949 875 852 Žiadne zálohy neberieme dopredu!! CENA JE LEN ZA VYSTAVBU DOMU, BEZ POZEMKU! CENY PLATIA LEN PRE VYCHODNE SLOVENSKO! PRE STREDNE A ZAPADNE SLOVENSKO SA CENA NAVYSUJE O CCA 3000-4000 EUR, STREDNE A ZAPADNE SK LEN AK MAME VOLNE KAPACITY. https://www.facebook.com/NovyDomZaCen...
Odpovedať
@munik1211 nepises sice aky velky, ale tak predpokladam ze bungalov... my mame v tej cene poschodvy... a nemusis ani uplne cenove limity, v pohode das aj standard. svojpomocne urcite ano, pokial vychytas rozne akcie a pod. ale bez zariadenia samozrejme :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@lienka.7 najprv sme chceli svojpomocne ale ked sme si spocitali ochotnych ludi pomoct tak nam nevislo pekne cislo ide o bungalov
Odpovedať
@topvideo ked si ich pozries, napis mi prosim,co si o tom myslis. Kamoska chce stavat v KE a ich ceny su podla mna super, i domceky vyzeraju pekne a utulne ;-)
Odpovedať
@m2552 Podlas popisu je to absolutny zaklad, zelezne zarubne, lacna dlazba, kurenie uspornymi el. radiatormi .. hmm isto uspornymi tak mozno na cene, ak to ma el. ohrievac v izbe tak to je sakra drahe kurenie a pritom najlacnesjie mozne na postavenie, len na tom usetria tisice eur. Potom moze byt taka cena.
Odpovedať
Profilova fotka
@m2552 jednoduché, maličké domčeky, použité štandardné materiály, osobne by som sa cítil stiesnene, väčšinou využité podkrovia na ďalšie izby, schody mi nevyhovujú. Určite počítaj s ďalšími nákladmi na vonkajšie úpravy, chodníky, nájazdy, odstavnú plochu, zakryté státie /garáž/, záhradný domček, altánok, oplotenie... Určite by som si dal zmluvu pozrieť skúsenému stavbárovi, pretože veľa firiem do zmluvy neuvádza veci, ktoré si musíte sami porobiť /sanita, linka, podlahy, dvere a pod/, taktiež sa snaž získať referencie od už bývajúcich zákazníkov. Mená by nemali byť pre tak úspešnú firmu problém. Prajem šťastnú ruku pri výbere.
Odpovedať
@topvideo dakujem za rady, my uz domcek vyhliadnuty mame, len hladame firmu co by nam ho postavila a celkom nas zaujali keramicke panely. Ja chcem tehlu/panel/ytong, manzel drevo a toto mi pride ako kompromis. Len musim pozhanat referencie, na fimru co som nasla :-( Tieto mi prisli tiez mile a cenovo dostupne, i konverzacia bola velmi dobra, len ze radsej stavaju v okoli Presova, co je pre ludi z okolia celkom pekna uspora. My by sme ot mali drahksie No a kamoska z KE by to mala za babku, oproti tomu co by ju vysiel byt @sysell nedavaju el. radiatory skoro vsetky firmy? Bud daju radiotary, alebo podlahovku, ze je to na zakaznikovi. Za vsetky ine moznosti sa priplaca. Ci sa mylim? My uvazujeme o ohreve TUV cez fotovoltanicke clanky a kurenie by sme radi dat dokopy krb s teplovzdusnymi rozvodmi, plus tepelne cerpadlo, ale to si budeme este musiet par tisic nasetrit. Tiez sa nam celkom pozdavaju geotermalne vrty, tak uvidme. DUfam, ze sa daju dorobit i csaom.Vies o nejakom systeme, ktory by nam zarucil prijemnu klimu, a celorocne - 20-25 stupnov?
Odpovedať
@m2552 Neviem co znamena ine firmy, nikdy som nepozeral lacnwe hotove domy co obsahuju. Dat do izby 2KW ohrievac za 20€ a pichnut do zasuvky je najjednoduchie a najlacensjie ale je to proste lacnota. Ano podlahovka elektricka teplovodna by stala radovo viac ale asi by som priplatil. Ohrev TUV cez fotovoltaiku, krb + tepelne cerpadlo hmm to si nachystat zo 15k. Ja keby som nemal plyn asi riesim el. podlahovku alebo tepelne cerpalo ale to uz su ine peniaze.
Odpovedať
@sysell ved prave, ale byt sebestacnym a cerpat co sa da z prirody, je celkom dobre riesenie, len ta financna stranka je hodne narocna. To asi bude i na konzultacii s frimou co nam bude domcek stavat, a spravit aspon predpripravu aby s tym casom nebol problem. Zatial urcite podlahovka a krb
Odpovedať
ceny pozemkov v KE a aj KE okolie su velmi roznorode....KE okolie je dost sirsi pojem a je rozdiel ci ste od mesta 5 km alebo 30km...a tomu potom odpoveda aj cena..."vychytene" casti KE okolie su aj po 100e/m2 :-S cize za tych 20.000 bud je pozemok dalej od KE alebo je to mensi pozemok... My sme sice zastancami toho ze dom sa da postavit lacno ale len v pripade svojpomoce....kedze nie vsetko sme si vedeli spravit sami a museli sme zhanat majstrov tak z nasej skusenosti vieme ze praca je v dost pripadoch minimalne 2x taka draha ako je cena materialu :-D Takze ak vam na dom ostava 85.000 predpokladam ze cena za komplet material bude niekde na urovni 30.000 - 40.000 co sa mi zda dost malo....netvrdim ze sa to neda ale vo vysledku necakajte zazraky/luxus :-S
Odpovedať
@m2552 nie, el. radiátory dávajú len tie najlacnejšie firmy a do tých najlacnejší ponúk. ako už napísal sysell, je to najlacnejšie riešenie pri zriadení, ale drahé na prevádzku... keď dávajú seriózne firmy na výber buď riadátory, alebo podlahovku, nie sú myslené el. radiátory, ale klasické vodou ohrievané radiátory, to znamená so všetkými rozvodmi kúrenia po dome a kotlom... čo stojí peniaze samozrejme :-)
Odpovedať
@curious_george nam ponukaju podlahove kurenie z el. Kotlom
Odpovedať
@mirooslav viem ze svoju radu myslis dobre... ale naozaj nechapem ako mozes zbrucha stanovit ze je to mozne, ked nevies ani lokalitu, ani detaily o dome...
Odpovedať
Profilova fotka
@munik1211 kto vam ponuka tu podlahovku s el. kotlom? pises o nejakej stavebnej firme, konkretnej ponuke ?
Odpovedať
@munik1211 vodná podlahovka s el. kotlom je ok, dajte ale pozor na dobré zateplenie domu, resp. aby mal čo najnižšie tepelné straty. v takom prípade ani s el. kotlom vyhrievanou podlahovkou nebudete mať vysoké náklady na vykurovanie.
Odpovedať
Ak vás poteším, tak nám ponúkli cca týždeň dozadu domček na 5,5 árovom pozemku, hotový na kľúč, 4 izbový bungalov za 89 tisíc eur. V cene je aj pozemok. Takže dať sa to dá, len treba dobre hľadať a poznať aj ceny a zjednávať. My plánujeme teraz tiež buď stavať, alebo už kúpiť postavený dom. Ideme si dať naceniť náš vybraný a uvidíme podľa toho, čo nám vypočítajú. Ak veľa, tak stavať bude muž svojpomocne.
Odpovedať
Profilova fotka
@barunka treba rozlisovat naklady na postavenie a cenu pri predaji, to mozu byt diametralne odlisne (podla dovodu na predaj) udaje :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?