Dobrý den..prosím Vas koľko stoji kamenný obklad na dom

Chcela by som oblozit dom kamenom.Nechcem tieto omietky ako sa dávajú teraz. Niečo typu ako v chorvatsku.A ako sa takyto dom zateplí...Ako sa sa pod to polystyren. Ako sa upevni kamen Obrázok na presdtavu
Odpovedať
Je to Tvoj vkus ale ja som este nevidel v tunajsich koncinach ze by to niekto urobil naozaj citlivo, s vkusom a tak aby to zapadalo do krajinneho razu. Je to dost drahe, naozaj dost drahe, a mozno aj preto su tie stavby take nevydarene ked si to daju robit obzvlast bohaci ktorych kriteriom je skor opulentnost a pompeznost a snaha ohurit, ta zelana romantika a malebnost sa im malokedy vydari, skor to vyjde na taky styl krematoria alebo horrohaus.
Odpovedať
Ceny umelého alebo prírodného kameňa sa pohybujú od 20 - 60 eur/m2, práca si myslím, že okolo 25,- Eur m2, plus k tomu musíš počítať lepidlo a tak isto ťa vyjde draho aj zateplenie nakoľko si musíš priplatiť za drahšiu sieťku a viac kotvenia polystyrénu. Veľmi drahý špás tento. Fasáda 2 podlažného domu o rozlohe napr. 350 m2 ťa môže vyjsť od 22.000 - 35.000,- Eur. A to vravím len veľmi orientačnú cenu nakoľko neviem nič konkrétne. Napíš o aký kameň máš záujem, vypíš sem názov a napíš aj akú veľkú máte fasádu, keď chceš vedieť niečo viac.
Odpovedať
Ahoj, my chceme tiež obložiť celý dom kameňom. Nám sa páči niečo takéto Akurát my nebudeme zateplovať lebo máme murivo hrúbku 44cm. Takéto obklady realizuje firma Stone House.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme kupovali teraz rulu gneis za 24 meter. Dali nám ju V zľave, inak stojí 30..ceny sú rôzne. Pripocitaj fexibilné lepidlo..cca 7 eur na 7-8 štvorcov. .Ak si to budete robiť sami treba kúpiť poriadny kotúč na rezanie kameňa. ..a pripravte si pevné nervy...prírodný kameň nie je dokonalé rovný a lepiť kamienok po kamienku bola celkom zábava. .ale sme amatéri. Robili sme to prvykrat -na nie ideálne rovných stenách. .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?